Language

Innovationsforløb & -netværk

I samarbejde med klyngepartnere og videninstitutioner sætter Vision Denmark løbende gang i forløb og -netværk, der udvikler og innoverer danske createch-virksomheder og styrke deres internationale konkurrenceevne.

 

Find et udpluk af de forløb og netværk, vi har sat i gang her.

I vores eventkalender kan du se, hvilke forløb og netværk der er åbne for tilmeldinger.

Forløb: virtual production i film- og tv-produktion – AARHUS

Over en række workshops bliver det aarhusianske film- og tv-miljø introduceret til virtual production og de teknologier, der relaterer sig til den produktionsmetode, der forventes at være fremtiden inden for visuel historiefortælling.

Innovationsnetværk for en grønnere spilbranche

For at hjælpe den grønne omstilling i spilbranchen på vej har Vision Denmark startet et innovationsnetværk for danske spiludviklere, som ønsker at reducere deres klimaaftryk. Her kan virksomhederne identificerer hvor der vil være størst effekt af at gennemføre fælles initiativer.

GROWING GAMES

Growing Games er en eventrække med fokus på at styrke forretningstankegangen blandt spilvirksomheder i vækstlaget ved at give dem konkrete værktøjer til forretningsudvikling.

Creative Media Industry Forum 2023 – Metaverse and AI as strategy

Årligt branchemøde for film- og animationsbranchen, der sætter aktuelle temaer og udfordringer i branchen under lup. Hovedtemaet for CMIF 2023 er anvendelsen og implementeringen af nye teknologier og det medfølgende behov for nye tankesæt omkring produktion og kompetencer.

Forløb: virtual production i film- og tv-produktion – København

Over en række workshops bliver udvalgte funktioner i den danske film- og tv-branche introduceret til virtual production og lærer at forstå og udnytte de teknologier og produktionsmetoder, som er udråbt til at være fremtiden for visuel historiefortælling.