Language

Aktiviteter

Følgende aktiviteter arrangerer eller støtter Vision Denmark aktivt

Viborg Animation Festival

Under festivalen inviterer vi til blandt andet Creative Media Industry Forum og Sci-Vi konference, der bygger bro mellem relaterede brancher og forskningsverdenen.

Samarbejde med erhvervshusene

Vision Denmark har indledt et samarbejde med de regionale erhvervshuse for at øge deres kendskab til vores industris behov og identificere de tilbud, der er mest relevante for vores brancher. Første relevante tilbud er programmet SMV:Digital.

Digital Kids Today

Digital Kids Today er en éndags konference rettet mod professionelle aktører som udvikler og engagerer sig i digitalt indhold, oplevelser og produkter for børn …

European Writers Club

Internationalt program for forfattere, der skal styrke netværk på tværs af landegrænser, skabe flere fortællinger til det europæiske marked og gøre vejen fra idé til produktion kortere.

Bæredygtig film og TV

Alliance initieret af Vision Denmark, som skal bidrage til en omlægning af branchen til mere bæredygtig filmproduktion. Vi samler og deler viden fra ind- og udland og arbejder politisk…

SpilBar

Et uformelt mødested, hvor personer fra spilmiljøet kan mødes med personer uden for deres eget firma eller institution og opbygge netværk.

Copenhagen MatchUp

Danmarks største matchmaking event for den danske spilbranche, hvor spiludviklere og investorer og spiludgivere fra hele verden kan finde hinanden i forretningsmæssige samarbejder.

Sci-Vi Conference

Sci-Vi konferencen har visuel forskningsformidling som omdrejningspunkt og er hvert år katalysator for nye samarbejder mellem virksomheder i den visuelle branche og forskningsverdenen.