Language

Aktiviteter

Følgende aktiviteter arrangerer eller støtter Vision Denmark aktivt

Viborg Animation Festival

Under festivalen inviterer vi til blandt andet Visualizing Architecture og SciVi konference, der bygger bro mellem relaterede brancher og forskningsverdenen

Samarbejde med erhvervshusene

Vision Denmark har indledt et samarbejde med de regionale erhvervshuse for at øge deres kendskab til vores industris behov og identificere de tilbud, der er mest relevante for vores brancher. Første relevante tilbud er programmet SMV:Digital.

Digital Kids Today

Digital Kids Today er en éndags konference rettet mod professionelle aktører som udvikler og engagerer sig i digitalt indhold, oplevelser og produkter for børn …

European Writers Club

Internationalt program for forfattere, der skal styrke netværk på tværs af landegrænser, skabe flere fortællinger til det europæiske marked og gøre vejen fra idé til produktion kortere.

Bæredygtig film og TV

Alliance initieret af Vision Denmark, som skal bidrage til en omlægning af branchen til mere bæredygtig filmproduktion. Vi samler og deler viden fra ind- og udland og arbejder politisk…

CopenX

CopenX Realities provides cutting-edge insights into the latest developments in the XR industry…

SpilBar

Et uformelt mødested, hvor personer fra spilmiljøet kan mødes med personer uden for deres eget firma eller institution og opbygge netværk.

Growing Games

Growing Games skal styrke forretningstankegangen blandt spilvirksomheder ved at give dem konkrete værktøjer til forretningsudvikling, mulighed for individuel rådgivning samt styrke netværket internt i branchen.

this. festival

I løbet af tre dage bliver publikum præsenteret for fremtidens digitale historiefortælling på tværs af medie-, spil-, kommunikations-, samt film- og tv-branchen.

Sci-Vi Conference

Sci-Vi konferencen har visuel forskningsformidling som omdrejningspunkt og er hvert år katalysator for nye samarbejder mellem virksomheder i den visuelle branche og forskningsverdenen.