Language

Erhvervshusene

Vi øger de regionale erhvervshuses kendskab til vores industri og hjælper med at identificere de mest relevante tilbud for vores brancher. Første i rækken er  programmet SMV:Digital

Der er en tendens til, at meget få af jeres virksomheder bruger de generelle offentlige erhvervsfremmetilbud. Vision Denmark styrker derfor samarbejdet med de regionale erhvervshuse om at øge kendskabet til industriens behov og identificere de tilbud, der er mest relevante for jer.

 

Første relevante tilbud er programmet SMV:Digital, hvor du kan få støtte til indkøb af rådgivning fra private konsulenter, der kan styrke din virksomheds digitalisering. Det kan være, at du vil undersøge mulighederne for at anvende virtual production-metoder og realtime-teknologier i filmproduktion i samarbejde med en ekspert på området, forbedre din brug af big data til community engagement og forretningsudvikling, eller styrke din digitale sikkerhed. Det kan du søge midler til hos erhvervshusene. Det er vigtigt, at det, I vil arbejde med, har teknologisk nyhedsværdi for jeres virksomhed, og at I får væsentlig ny viden ud af det.

 

Puljen er pt. lukket for sommeren, men åbner igen til efteråret. Der er stor rift om midlerne, så det kan være en god idé at bruge sommeren på at forberede sig, så I er klar, når puljen åbner.

 

Find mere information på https://smvdigital.dk/ eller hos dit regionale erhvervshus, eller tag kontakt til Flemming Troelsen i Erhvervshus Hovedstaden, der tidligere har arbejdet hos bl.a. Nordisk Film Interactive, og gerne hjælper med at finde den rette erhvervshus-kollega i nærheden af dig.