Language

Vision Denmarks stiftere

Vision Denmark er stiftet af et bredt udsnit fra den digitale visuelle industri:

SYBO_600x350

SYBO

SYBO har udviklet og ejer rettighederne til Subway Surfers-universet. Løbespillet er medudviklet og udgivet af aarhusianske Kiloo.

 

SYBO er et kreativt firma med spil i vores bankende hjerte. Vores universer udvikler vi videre til animation og merchandise. Vi udvikler produkter, der ikke er set før. Vi innoverer, udfordrer og sætter standarden med vores spil, koncepter og produkter.

 

Med 100 medarbejdere i hjertet af København fordelt på 25+ nationaliteter, har vi lykkedes med at få nogle af verdens største talenter indenfor spilskabelse, animation og licensering til Danmark. Herfra går jagten på næste globale succes, næste mindblowing annoncering, næste verdensklasse-partnerskab.

 

Stay tuned! https://sybogames.com/

UNITY logo_new

UNITY

Unity er skaberne af verdens mest anvendte real-time 3D udviklings platform, som giver udviklere fra hele verdenen værktøjerne til at skabe interaktive 2D, 3D, VR og AR oplevelser. Unity’s ingeniør team på 1000 personer sørger for at Unity er forrest i den teknologiske udvikling ved at samarbejde med partnere såsom Facebook, Google, Microsoft og Oculus for at sikre optimal support for de seneste udgivelser og platforme.

 

Oplevelser skabt med Unity teknologi når ud til næsten 3 milliarder enheder verdenen over og var installeret 24 milliarder gange i de sidste 12 måneder. Unity er værktøjet som giver liv til real-time 3D indenfor arkitektur, ingeniør, film, spil, bil- & byggeindustrien og meget mere.

 

Læs mere her: https://unity.com

NORDISKFILM_600x350

NORDISK FILM

Nordisk Film udvikler, producerer og markedsfører film og tv-serier på tværs af Norden samt leverer produktions- og efterproduktionsfaciliteter til filmproducenter. Selskabet driver biografer i Danmark, Norge og Sverige og står også for distributionen af PlayStation-produkter i de nordiske og baltiske lande. Nordisk Film Games har opbygget et vækstområde inden for gaming og har p.t. en portefølje på seks førende nordiske gaming-selskaber. Desuden står Nordisk Film bag digitale filmtjenester samt virksomheden GoGift, som tilbyder digitale gavekortløsninger.

 

Gennem Nordisk Film Fonden, som er en del af Egmont Fonden, dygtiggør Nordisk Film talenter og fremmer den gode filmfortælling. Med en årlig bevilling på cirka fem mio. kroner har Nordisk Film Fonden bidraget til udviklingen i den danske filmbranche gennem mere end 20 år ved hjælp af studielegater, projektstøtte, og hæderspriser.

 

Nordisk Film er verdens ældste, stadig eksisterende filmselskab og har sine stolte rødder iFilmstudiet i Valby i København, hvor selskabet blev grundlagt af Ole Olsen i 1906.

 

Læs mere på: https://www.nordiskfilm.dk

PRODUCENTFORENINGEN_600x350

PRODUCENTFORENINGEN

Producentforeningen er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske indholdsproducenter – det vil sige producenter af film, tv, reklamefilm og computerspil.

 

Foreningen søger på den ene side søger politisk indflydelse og varetager medlemmernes interesser i forhold til politikere, rettighedsorganisationer, offentlige institutioner, tv-stationer og reklamebureauer, som har indflydelse på produktionsvilkårene. På den anden side – som arbejdsgiverforening – forhandler Producentforeningen overenskomster med de lømodtagergrupper, der er relevante.

 

For yderligere info se her: https://pro-f.dk

ANIMATIONWORKSHOP_600x350

The Animation Workshop / VIA University College

The Animation Workshop/VIA University College (TAW) er Danmarks center for animation, visualisering og grafisk fortælling. TAW udbyder tre bacheloruddannelser, som rangerer blandt de bedste i Europa, samt en række professionelle kurser, workshops og artist residencies.

 

TAW arbejder for kvalitet og engagement i natur-, kultur- og samfundsrelevante problemstillinger. Vores professionelle samarbejder og partnerskaber spreder sig over offentlige og private sektorer
og fokuserer på co-produktion og talentudvikling på tværs af faglige discipliner og markeder.

 

Produktioner, der stammer fra The Animation Workshop tildeles i gennemsnit 120 internationale nomineringer og priser hvert år. I de seneste år har vi bl.a. været repræsenteret ved Cannes Festival, Berlin Film Festival, Venice Biennale, Annecy Animation Festival, ITF Stuttgart, SIGGRAPH festivalerne, KLIK! in Amsterdam, Anima Mundi, Hamburg Animation Festival, Animafest Cyprus og mange flere..

 

For yderligere info se her: https://animationworkshop.via.dk

FILMBYAARHUS_600x350
DVF_logo-1_VD format

Filmby Aarhus / Den Vestdanske Filmpulje

Filmby Aarhus er centrum for film- og medieproduktion i Jylland. Målet er at sætte yderligere skub i udviklingen af fremtidens mediearbejdspladser og sætte spot på byens kulturelle styrker gennem film- og medieproduktion.

 

Virksomhederne i Filmby Aarhus producerer alle facetter af medieprodukter som spillefilm, dokumentarfilm, reklamefilm, billeder, tekster, webprodukter og meget mere. Filmby Aarhus støtter filmproduktion igennem Den Vestdanske Filmpulje.

 

Den Vestdanske Filmpulje er en regional filmfond, som støtter en række forskellige typer film- og medieproduktioner. Støtten gives til kunstnerisk interessante produktioner, som understøtter udviklingen af produktionsmiljøer i det vestdanske område. Den Vestdanske Filmpulje støtter også talentfilm, festivalaktiviteter og andre initiativer, der fremmer udviklingen af filmkulturen og produktionsmiljøerne lokalt.

 

For yderligere info:
Filmby Aarhus: https://filmbyaarhus.dk
Den Vestdanske Filmpulje: https://filmpuljen.dk

FILMFYN_600x350

Film Fyn

FilmFyn er en regional filmfond, der støtter og investerer i spillefilm, tv-fiktion og kort- og dokumentarfilm med det mål at skabe vækst, udvikling og oplevelser, der bidrager til filmkulturen på Fyn og i Danmark.

 

FilmFyn har udviklet sig til at blive et kulturelt fyrtårn i regionen. Spillefilm- og tv-fiktion dominerer den kulturelle dagsorden. Film og tv-fiktion skaber omsætning, store oplevelser og kan være med til at løfte et geografisk
områdes kulturelle identitet. Foruden støtte og investering i konkrete spillefilm, tv-fiktion og kort- og dokumentarfilm støtter FilmFyn bl.a. den alternative filmuddannelse 18 FRAMES, den fortsatte udvikling af
manuskriptuddannelsen på SDU, Kulturregion Fyns indsatsområde FYN ER FILM, bestående af 5 filmprojekter bl.a. EDIT24, samt den årlige festival i Svendborg SVEND – DANMARKS FILM- OG KULTURDAGE, hvor FilmFyn bl.a. står bag en række filmfaglige arrangementer.

 

For yderligere info se her: http://www.filmfyn.dk