Language

Vision Denmark og partnere får bevilling til klyngen for den digitale visuelle industri

Vision Denmark er støttet af EU, Erhvervsfremmebestyrelsen og Uddannelses- og Forskningsministeriet / Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

 

Bag projektet står Vision Denmark og Vision Denmarks partnere; Filmby Aarhus, VIA University College / The Animation Workshop, Producentforeningen og FilmFyn.

 

Vision Denmark samler den nationale klynge bestående af virksomheder inden for spil, film, tv, animation og XR. Som erhvervsklynge arbejder vi for, at klyngens medlemmer får de bedste vilkår for at bedrive virksomhed og for at skabe nye produkter og innovationssamarbejder.

 

Klyngen tilbyder viden og netværk gennem en lang række aktiviteter, som primært foregår i Viborg, Aarhus og København. Eksempler på aktiviteter er netværk som Growing Games, Spilbar, Creative Thirstdays, Producernetværk og andre møder, videnspredningsaktiviteter under festivalen THIS, Creative Media Industry Forum, Anidox og Digital Kids Today samt matchmaking aktiviteter både internt i industrien og eksterne til andre erhverv, som fx Visualizing Architecture og Sci-Vi Conference.

 

Vision Denmark og partnere udvider løbende klyngesamarbejdet – ikke kun til klyngens virksomheder, men også til videninstitutioner og andre samarbejdspartnere, således at der bliver skabt et økosystem inden for den digitale visuelle industri, som skaber ny indsigt, nye forretningsmuligheder og nye fortællinger, oplevelser og produkter, som kan realisere det danske og globale markedspotentiale.

 

Læs mere om klyngens formål her.