Language

Fokusområde: Innovation

Vision Denmark er innovationsrummet både for jer, som udvikler digitale kreative produkter og teknologier og for jer, som skal bruge disse produkter til at nå nye forretningsmål.

I klyngen bringer vi industriens kreative virksomheder sammen med specialiserede forskere og andre relevante erhvervsområder med henblik på at udvikle og afprøve nye produktionsmetoder og teknologier til gavn for den enkelte virksomhed og det brede samfund. Herudover sætter vi fokus på de seneste trends og tendenser fra forskningen og fra det danske og internationale marked med konferencer og events.

 

Det er her idéer bliver til virkelighed.

Find aktuelle events indenfor
Innovation her.

Vision Denmark samarbejder med følgende 11 videninstitutioner

Udvalgte projekter indenfor Innovation

Gå til den fulde oversigt over innovationsprojekter her

Fremtidens indhold

Med Filmby Aarhus ved roret dykker vi ned i nye tendenser og spirende trends indenfor digitalt content på tværs af platforme. Gennem konferencer, workshops og seminarer.

DVI i andre erhverv

Vi arbejder for flere relationer og samarbejder mellem virksomheder fra den digitale visuelle industri (DVI) og andre erhverv.

 

Ny teknologi i film og TV

Gennem konferencer, workshops og arbejdsgrupper undersøger vi brugen af ny teknologi som virtual production i film- og tv-produktion.