Language

Fremtidens indhold

Med Filmby Aarhus ved roret dykker vi ned i nye tendenser og spirende trends indenfor digitalt content på tværs af platforme. Konceptet THIS antager en vifte af formater fra konferencer til workshops og seminarer. Formålet er at præsentere fagfolk og publikum for fremtidens digitale historiefortælling på tværs af medie-, spil-, kommunikations-, film- og tv-branchen.

THIS 2023 finder sted i Filmby Aarhus fra den 31. oktober – 2. november og består af tre spor.

 

THIS CONFERENCE et samlingspunkt for kreative professionelle fra alle hjørner af den digitale kreative sektor, som deler behovet for at diskutere morgendagens udfordringer og hvordan vi styrker kvaliteten af de historier, vi producerer og distribuerer. Konferencen byder på progressive speakers indenfor streaming, medier, film, TV, branding, serier og innovativ forretning fra ind- og udland.

 

THIS SERIES inviterer professionelle storytellers til at analysere både den nuværende og fremtidens serieindhold. Det sker gennem inspirerende oplæg fra nogle af industriens fremmeste speakers, screening af nytænkende serieindhold og netværk.

 

THIS GAME her kan du møde et imponerende udsnit af de skarpe hjerner, der repræsenterer den hurtigvoksende og indflydelsesrige danske spilindustri. Gennem keynotes og samtale bliver du inspireret og får indsigt i de seneste trends indenfor spiludvikling- og historier samt transmedia universer.

 

Læs mere om THIS, festivalprogrammet og hvordan du deltager her.

Følg med i events indenfor Fremtidens Indhold i vores eventkalender.

Eller kontakt vores repræsentant hos Filmby Aarhus her.

Christian Nyhus Andreasen
Mail: achn@aarhus.dk

Tlf: 60 64 04 77