Language

FOKUSOMRÅDER

Spil, film, tv, animation og XR er blevet erhvervsområder, som Danmark skal bygge sin fremtid på.

I Vision Denmark vil vi styrke en digital visuel industri, som allerede er i verdensklasse og udnytte det momentum til at nå en global førerposition. Sammen med virksomheder, forskere, offentlige myndigheder og organisationer vil vi få industrien til at vokse, innovere og forblive konkurrencedygtig gennem fem centrale fokusområder. Disse områder sætter kursen for klyngens ambitioner, projekter, events og netværk.

DIGITALISERING

Hvad enten det er spil, film, tv, animation eller XR, kan digitale historier og oplevelser skabe digital transformation og øget produktivitet i det øvrige erhvervsliv og offentlige institutioner.

 

Læs om vores projekter og events inden for Digitalisering her.

BÆREDYGTIGHED

Vision Denmark arbejder for at reducere den digitale visuelle industris miljø- og klimabelastning. Det kræver større viden om industriens aftryk samt overblik og information om bæredygtige tiltag.

 

Læs om vores projekter og events indenfor Bæredygtighed her.

INNOVATION

Vision Denmark er innovationsrummet både for jer, som udvikler digitale kreative produkter og teknologier og for jer som skal bruge disse produkter til at nå nye forretningsmål.

 

Læs om vores initiativer og events indenfor Innovation her.

INTERNATIONALISERING

I Danmark står vi med en unik mulighed for at udnytte vores spidskompetencer indenfor digital visuel produktion i et globalt marked.

 

Læs om projekter og events inden for Internationalisering her.

FINANSIERING

Vision Denmark arbejder for at sikre optimale finansieringsmuligheder for klyngens virksomheder.

 

Læs om vores projekter og events indenfor Finansiering her.