Language

FOKUSOMRÅDER

Spil, film, tv, animation og XR er erhvervsområder, som Danmark skal bygge sin fremtid på.

I Vision Denmark vil vi styrke en digital visuel industri, som allerede er i verdensklasse og udnytte det momentum til at nå en global førerposition. Sammen med virksomheder, forskere, offentlige myndigheder og organisationer vil vi få industrien til at vokse, innovere og forblive konkurrencedygtig gennem fire centrale fokusområder.

 

De fire K’er: Kreative Innovation, Kompetencer, Klima og Kapital er områder, hvor industriens mest presserende problemer er koncentreret – og der hvor der er potentiale til at udvikle og bringe industrien i front på det internationale marked.

 

De fire K’er sætter kursen for Vision Denmarks ambitioner, projekter, events og netværk de kommende tre år.

KOMPETENCER

Kompetencer er en grundsten i alt det kreative indhold, der høster anerkendelse og omsætning til vores land. Vi sørger for der er tilstrækkelig arbejdskraft tilgængelig.

 

Læs om vores projekter og events inden for Kompetencer her.

 

KLIMA

Vision Denmark arbejder for at reducere den digitale visuelle industris miljø- og klimabelastning. Det kræver større viden om industriens aftryk samt overblik og information om bæredygtige tiltag.

 

Læs om vores projekter og events indenfor Klima her.

INNOVATION

Vision Denmark er innovationsrummet både for jer, som udvikler digitale kreative produkter og teknologier og for jer som skal bruge disse produkter til at nå nye forretningsmål.

 

Læs om vores initiativer og events indenfor Innovation her.

KAPITAL

Vision Denmark arbejder for at sikre optimale finansieringsmuligheder for klyngens virksomheder.

 

Læs om vores projekter og events indenfor Kapital her.