Language

Viborg Animation Festival

Under Viborg Animation Festival er Vision Denmark medarrangør af en række aktiviteter, der afsøger nye forretningsområder og udforsker potentialet i visuel formidling i andre sektorer og erhvervsområder.

VAF er Nordens største animationsfestival og en fejring af animationsmediets mange muligheder. Festivalen giver adgang til animationskultur på højt internationalt niveau og viser, at animation ud over underholdning også er kunst, pædago­gik og formidling.

 

Under festivalen er Vision Denmark med til at arrangere følgende events:

 

Animated Health

Konference for sundhedsprofessionelle, som giver kort sagt alt det bedste om animation i sundhedssektoren med kobling til digitale trends.

Creative Media Industry Forum

Et årligt branchemøde for producere med fokus på indholdsproduktion og markedstendenser samt networking og erfaringsudveksling.

CAVE – Concept Art & Visual Exploration

2-dags konference med oplæg fra nogle af verdens største visuelle kunstnere indenfor computerspil, film og serier, som fortæller og demonstrerer deres kreative processer og metode.

Sci-Vi Konference

Sci-Vi Conference fokuserer på visualisering og animation i videnskabsformidling under overskriften “SYMBIOSIS-Imagination and visualization as interdisciplinary field of exploration”.

Aktiviteterne er arrangeret i samarbejde med klyngens partnere The Animation Workshop, Creative Viborg og VIA University College med støtte fra EU, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.