Language

Sci-Vi Konference 2022

Dette års Sci-Vi Konference fokuserer på visualisering og animation i videnskabsformidling under overskriften “SYMBIOSIS-Imagination and visualization as interdisciplinary field of exploration”

For at være modstandsdygtige som mennesker skal vi være i stand til at forestille os nye meningsfulde fremtider, både for at kunne følge med i livets udvikling og selv være i stand til at påvirke denne udvikling. Dette gælder ikke mindst forskere, som bevæger sig ind på ukendt land for at undersøge det vi endnu ikke ved, men måske akkurat aner. Gennem historien har forskere arbejdet tæt sammen med visuelle storytellers og kunstnere, både for at styrke deres egen forestillingsevne og fantasi og for at forbedre deres kommunikation og formidling af deres resultater og teser til offentligheden og investorer.

På dette års Sci-Vi konference vil vi fortsætte denne tradition for brobygning mellem forskere og visuelle storytellers, når vi deler erfaringer om disse tværfaglige samarbejder.

Husk at du også kan deltage i Sci-Vi filmscreening samme dag. Se programmet her.

Sci-vi Konferencen bliver afholdt som en del af Viborg Animation Festivals Industry-spor. Se hele programmet her: https://www.animationsfestival.dk/da/industry-da/

Baggrund
Sci-Vi er et initiativ på The Animation Workshop/VIA University College, som har til formål at udforske og udfolde visuel videnskabsformidling som et felt. Sci-Vi-konferencen faciliterer i denne sammenhæng videnudveksling og netværk mellem forskere indenfor forskellige felter og visuelle storytellers. Her arbejder vi med visuel videnskabsformidling som disciplin.

Konferencen er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

 

Date

sep 30 2022
Expired!

Time

9:00 - 17:00

More Info

tilmeld dig her

Location

Parolesalen
Kasernevej 8-10, Viborg
tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.