Language

Growing Games

Growing Games styrker forretningstankegangen blandt spilvirksomheder i vækstlaget ved at give dem konkrete værktøjer til forretningsudvikling

Growing Games styrker forretningstankegangen blandt spilvirksomheder i vækstlaget ved at give dem konkrete værktøjer til forretningsudvikling, netværk til rådgivere, investorer og samarbejdspartnere, mulighed for individuel rådgivning samt styrke netværket internt i branchen.

 

Ved forretningsudvikling forstås; strategi og forretningsmodeller, ledelse, salg, kontrakter, kommunikation, work for hire, bestyrelse/advisory boards, tiltrækning af kapital og sidst men ikke mindst stærke pitching-kompetencer.

 

Growing Games er startet ud som et tilbud til vækstlaget i spilbranchen, men tilbyder i dag workshops og oplæg til både nystartede virksomheder og mere erfarne spilproducenter.

Growing Games:

  • har et rendyrket fokus på forretningsudvikling og på at give deltagerne konkrete værktøjer til at arbejde strategisk med deres egne virksomheder
  • giver muligheden for at lære af hinanden – både ved at erfarne virksomheder deler deres erfaringer i relation til temaet for den pågældende workshop og ved at skabe mulighed for uformel erfaringsudvikling blandt deltagerne.
  • giver adgang til netværk både i og uden for spilbranchen
  • har fokus på pitching og feedback i form af både ”mini springboards”, korte pitch sessioner og pitch konkurrencer.
  • giver mulighed for at komme videre via af individuel rådgivning og springboards.

Growing Games er arrangeret af Vision Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.