Language

Growing Games

Vision Denmark, Interactive Denmark og Filmby Århus tilbyder intensivt endags træningsforløb med fokus på pitching- og budskab.

Som forberedelse til Copenhagen MatchUp og GDC har Vision Denmark, Interactive Denmark og Filmby Århus slået sig sammen med den finske spil-pitching specialist og erfarne underviser Walid O. El Cheikh om et intensivt endags træningsforløb med fokus på pitching- og budskab. Arrangementet er for virksomhedsledere, der ønsker at tage kommunikationen om deres virksomhed og projekter til et nyt niveau.

 

Workshoppen lærer deltagerne, hvordan de bliver knivskarpe i både pitching og den generelle kommunikation om deres virksomhed og projekter ved hjælp af en række metoder og praktiske øvelser. Målet er, at de i sidste ende er i stand til at kommunikere kernen af deres produkt eller virksomheden i én enkelt sætning!

 

Workshopen varer en fuld dag og kræver forberedende arbejde. Den er åben for alle danske udviklere, men Interactive Denmark forbeholder sig retten til at screene og udvælge ansøgere. Virksomheder fra Ideas Lab, GameHub Denmark, Arsenalet og tilmeldte til CPH MatchUp har fortrinsret.

 

Arrangementet finder sted den 25. februar i Filmby Arhus’ Ideas Lab og er gratis.

Tilmeldingsfrist er 19. februar.

 

Gå til Interactive Denmark hjemmeside for at tilmelde dig eller kontakt Jesper Krogh Kristiansen på jkk@interactivedenmark.dk eller Fanny Saemund på fs@interactivedenmark.dk, hvis du har spørgsmål.