Language

Fokusområde: Digitalisering

Der er kæmpe forretningspotentiale i at bringe industriens kreative virksomheder sammen med andre erhvervsområder for at introducere dem for nye digitale muligheder for træning, markedsføring og formidling.

Hvad enten det er spil, film, tv, animation eller XR, kan digitale historier og oplevelser skabe digital transformation og øget produktivitet i det øvrige erhvervsliv og offentlige institutioner.

Stadigt flere industrielle virksomheder har behov for den visuelle industris kompetencer indenfor storytelling og visuel formidling for at holde sig konkurrencedygtige. Vi inviterer dem til samarbejder med klyngens virksomheder for at udforske nye teknologiske produktionsformer som virtual production eller anvendelse af kunstig intelligens, machine learning og big data i udvikling af nye produkter, i markedsføring og publikumsanalyser.

 

Kort sagt – klyngens spidskompetencer gør idéer til virkelighed.

Se events indenfor

DIGITALISERING her.

Projekter indenfor digitalisering

DVI i andre erhverv

Vi arbejder for flere relationer og samarbejder mellem virksomheder fra den digitale visuelle industri (DVI) og andre erhverv.

 

Ny teknologi i film og TV

Gennem konferencer, workshops og arbejdsgrupper undersøger vi brugen af ny teknologi som virtual production i film- og tv-produktion.