Language

Kortlægning af industriens kreative teknologier – opstartsmøde

Vision Denmark afdækker industriens kreative teknologier – og du kan være med.

Listen over teknologier der bliver brugt til at udvikle og producere spil, film, animation og XR er lang og vokser år for år. Vil du være med til at styrke vidensgrundlaget for vores industri og præge Vision Denmarks strategiske arbejde?

Så er her din mulighed for at komme med fra start, når Vision Denmark og Teknologisk Institut kortlægger de kreative teknologier og deres brug i danske virksomheder indenfor film/TV, spil, animation og extended reality.

Vi vil undersøge hvilke teknologier, der gør sig gældende i industrien, og hvordan de kan bidrage til udvikling og innovation både internt i industrien og i andre erhverv.

Torsdag d. 5. oktober kl. 15-16 er der opstartswebinar på det nye projekt, KREATEK, og danske virksomheder og fagfolk inden for den digitale virtuelle industri er inviteret.

Til webinaret vil Vision Denmark og Teknologisk Institut fortælle om projektet, og vi vil invitere virksomheder til at byde ind med deres erfaringer og viden i projektet. Vi håber meget, du vil være med!

Læs mere om projektet her: https://www.visiondenmark.dk/innovationsprojekt-kreatek/

Date

okt 05 2023
Expired!

Time

15:00 - 16:00

More Info

Tilmelding

Location

Online
Tilmelding
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.