Language

Køb en forsker: kreativ innovationspulje på fire millioner

Bliver du ved med at støde på det sammen problem i din kreative proces? Eller træder din virksomhed ny grund indenfor udvikling, produktion eller distribution, men mangler validering, kvalificering eller test af de nye processer? Så har vi måske løsningen.[/vc_column_text]

Frem til 2024 investerer Vision Denmark fire millioner kroner i projekter, der kan være med til udvikle og innovere den digitale visuelle industri. Pengene skal bruges til at frikøbe forskere fra landets videninstitutioner, så de kan samarbejde med spil-, film-, animation- og XR-virksomheder om at udforske nye idéer, finde løsninger og omsætte viden til forretning. Midlerne betaler altså for forskerens tid og kan ikke finansiere den tid virksomheden bruger på projektet.

Så har din virksomhed et problem, I vil løse i samarbejde med en forsker og andre virksomheder? Og lige så vigtigt; har I tiden til at dedikere jer til projektet? Så kan din virksomhed nu ansøge Vision Denmark om midler til et innovationsprojekt gennem en videninstitution.

Få hjælp og inspiration hos os
Det kan være svært at gennemskue, hvem der forsker i den specifikke udfordring eller idé, din virksomhed står med. Derfor står vi i Vision Denmark klar til at hjælpe jer i den rigtige retning og skabe kontakt til de relevante institutioner. Tag fat i Liv Saalbach på lsh@visiondenmark.dk eller tlf. 51325794, hvis du har spørgsmål.

Du kan også finde inspiration og få en bedre forståelse af, hvordan et innovationsprojekt kan se ud i de 11 samarbejder mellem virksomheder og forskere, vi har startet op de seneste to år.

Definition

Et innovationsprojekt består af minimum én videninstitution og mindst to private virksomheder. Budgetrammen per projekt er 200.000 – 500.000 DKK. Vi tager løbende imod ansøgninger, så der er ikke nogen ansøgningsfrist.

Ansøgningerne vil blive bedømt af Vision Denmark og skal godkendes af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Styrelsens godkendelse tager udgangspunkt i Retningslinjer for vidensbaserede klyngeaktiviteter 2021 – 2024.