Language

Fra lokal til global filmnation

Vision Denmark arbejder for at styrke den danske film- og TV-branches internationale samarbejde og netværk samt omverdenens kendskab til dansk film og tv. Det gør vi via følgende aktiviteter.

Internationalt samarbejde
Vi sætter fokus på internationalt samarbejde og co-produktion på de større europæiske filmfestivaler. Her understøtter vi og skaber fora, hvor danske og udenlandske producenter får mulighed for at møde hinanden og etablere nye samarbejder.

Vision Denmark er en del af Nordic Film Commissions, et fællesskab for de nordiske filmkommissioner, der sætter fokus på internationalt samarbejde og finansiering.

 

Markedsføring
Vi showcaser dansk film- og tv-indhold ligesom vi markedsfører Danmark som filmnation. Vi har fokus på danske finansieringsmuligheder, brug af danske locations og dansk talent på fx FOCUS LONDON.

 

Professionalisering
På dansk grund arrangerer vi i samarbejde med Copenhagen TV Festival hvert år ’Copenhagen Masterclasses’ for danske og nordiske forfattere, instruktører, producere og broadcastere. Arrangementet samler nordens fremmeste kreative talenter indenfor tv-drama til masterclasses med tidens mest spændende og nytænkende internationale tv-serie skabere – til kreativ udveksling og netværk.

Copenhagen Masterclasses finder sted den 25. august 2021