Language

Forløb: virtual production for film- og tv-branchens kreative funktioner

Deltagere

 

 

Kompetenceudviklingsworkshop, der skal give instruktører, fotografer og production designere en grundig indføring i og praktisk erfaring med virtual production (VP) i et professionelt produktions-setup.

Fakta

Opstart: marts 2024

Forventes afsluttet: december 2024

UDFORDRING
Den danske film- og tv-branche har benyttet virtual production (VP) i nogle år. Men selvom teknologien og faciliteterne er der, mangler flere af branchens A-funktioner den praktiske erfaring der gør, at de vil bruge VP på deres næste projekt. Der er brug for, at de kunstneriske funktioner får erfaringer og træning i at arbejde med VP i et professionelt set-up, som afspejler en fysisk produktion – og hvilke kunstneriske udfordringer man kan løse ud over de oplagte kørescener og hoteludsigter.

 

LØSNING

Derfor udvikler Den Danske Filmskole i tæt samarbejde med FilmGear en virtual production-workshop målrettet instruktører, men med deltagelse af fotografer og production designere for at kunne mime et traditionelt produktions-set-up.

 

Forløbet består af en grundig indføring i feltet samt praktiske øvelser hos FilmGear i deres professionelle studie med LED skærme. De praktiske øvelser skal give deltagerne hands-on erfaring med VP og indsigt i, hvordan teknikkerne bruges kunstnerisk og kreativt, i hvilke situationer det kan være hensigtsmæssigt for historien at vælge en VP-løsning og forståelse for, hvad der skal til for at det ser realistisk ud.

 

RESULTATER

Workshoppen giver deltagerne en dybere, praksisbaseret forståelse af produktionsmetoden i et professionelt setup. Deltagernes erfaringer samles i en rapport, som også vil omfatte en teknisk gennemgang af productionscasen.

Interesseret i mere information om projektet?
Kontakt:

Mariann Nedergaard Madsen, Vision Denmark
Mail: mn@visiondenmark.dk

Powered by