Language

XR breakout session / Copenhagen MatchUp

Arbejder du med AR eller VR, og er du nysgerrig på spilmarkedet? På Copenhagen MatchUp den 25. april kan du få indsigt i markedet for XR-spil og møde nogle af de førende udviklere og publishers på området.

Udover et stigende antal hardware-producenter er flere publishers og investorer også orienteret mod det spirende marked for virtual reality og augmented reality-spil. Men hvor bevæger markedet sig hen? Og hvilke muligheder og udfordringer er der for distribution af VR- og AR-spil?

Det kigger vi nærmere på til vores XR breakout session på årets Copenhagen MatchUp. Her har vi XR-brillen skarpt rettet mod de nye markedstendenser, platforme til VR og AR og hvilke muligheder der er for danske virksomheder, som er interesserede i eller allerede udvikler spil til VR og AR.

Sessionen ligger som et sideløbende spor til Copenhagen MatchUp’s mødeprogram. Efter sessionen kan du som deltager hoppe direkte tilbage på MatchUp hovesporet og holde møder med de +100 udviklere, investorer og udgivere, som er tilmeldt årets event. Læs mere Copenhagen MatchUp her.

Hourly Schedule

11.00 - 11.15
Velkomst og introduktion
XR MARKEDET ANNO 2023
11.15 - 11.30
Keynote 1: Unity / Tendenser i VR-indholdsproduktion set med Unity-briller
Unity er verdens førende platform til spiludvikling, som indeholder en række tools der er specielt målrettet mod udvikling af spil til VR bl.a. til førende platforme som SteamVR, Meta Quest og PlayStation VR.
11.30 - 11.45
Keynote 2: Triband / Casestudie: What the Bat?
Triband er en af Danmarks mest succesfulde spilstudier – deres produkter er kendetegnet af en høj grad af humor og innonativt gameplay. Efter successer som ’Keyboard Sports’ og ’What the Golf?’ udgav Triband i 2022 deres førset VR spil ’What the Bat?’ til bl.a. PlayStation VR2, Meta Quest 2 og SteamVR.
11.45 - 12.00
Keynote 3: nDreams / VR publishing og distribution
nDreams er med over 200 ansatte en af Europas førende spiludviklere som udelukkende arbejder med VR og deres track record inkluderer titler som ’Phantom Covert Ops’ og ’Far Cry VR’ samt de snart udkommende ’Synapse’ og ’Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord’. Udover deres egne spil agerer nDreams publisher for andre studier bl.a. Little Cities fra indie-udvikleren Purple Yonder og kigger aktivt efter flere studier at samarbejde med.
12.00 - 12.30
Panel: Hvor står VR/AR spilindustrien i 2023?
Paneldeltagere: - Bolverk Games, Khora Virtual Reality og nDreams

Date

apr 25 2023
Expired!

Time

11:00 - 12:30

More Info

Tilmeld dig her
DAC (Dansk Arkitektur Center)

Location

DAC (Dansk Arkitektur Center)
BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 Copehagen K.
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.