Language

Workshop om gamification af innovation & IoT

Denne workshop sætter fokus på, hvordan virksomheder kan byde ind med EduTech løsninger. Tænk i nye forretningspotentialer, omsæt hands-on workshops til virtuelle innovationsaktiviteter. Hjælp undervisere og andre virksomheder at udnytte de nye muligheder, der ligger i brugen af online platforme.
Workshoppen vil være opdelt i primært fire faser:

1. FORCE Technology præsenterer erfaringer fra den virkelige verden: gamification for udviklingen af teknologidrevet forretningspotentialer.
2. Spil innovationsspillet “Cards for IoT”: Et værktøj til at udforske forretningsmodelskonfigurationer og IoT potentialer. Formålet med spillet er at stifte bekendtskab med IoT- og forretningsmodelterminologi, samt udvikle nye ideer. Spillet er et værktøj til de tidlige stadier i udviklingsprocesser og en legende tilgang til IoT og forretningsideer, samtidig med at man træner en forståelse af forretnings- og IoT-terminologi og teknologiske eksempler.
3.  Omsæt det fysiske spil til et digitalt spil med fokus på taktil interaktion, workshop og innovation ud fra jeres spidskompetencer som spilvirksomhed.
4. Dagen afsluttes med en diskussion om, hvordan kan dette gøres til en mulig forretningsmodel, som kan anvendes af undervisere og virksomheder i forbindelse med innovation og udvikling.

Program:

09.00: Introduktion til dagen + kaffe/te og rundstykker09.30: FORCE Technology – Spil & Innovation

10.00: Spil ”Cards for IoT”

11.15: Pause

11.30: Fra fysisk til digitale spil med fokus på taktil interaktion, workshop og innovation 12.15: Frokost + networking

13.00: Præsentationer og diskussion i forhold til mulige forretningsmodeller

14.00: Afslutning, opsamling, tak for i dag

Tilmelding:

Det er gratis at deltage, og tilmelding skal ske senest den 29. oktober. Der er et begrænset antal pladser og et no-show gebyr på 750 kr. Vi prioriterer deltagere med CVR nr.

Workshoppen er et arrangement under projektet EduTech, som er finansieret af Vision Denmark med støtte fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Date

nov 02 2021
Expired!

Time

9:00 - 14:15

More Info

Tilmeld dig her

Location

Aalborg Universitet, KBH
A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.