Language

Workshop: gamification af innovation & IoT, VERSION II

Denne workshop sætter fokus på, hvordan virksomheder kan byde ind med EduTech løsninger. Tænk i nye forretningspotentialer, omsæt hands-on workshops til virtuelle innovationsaktiviteter. Hjælp undervisere og andre virksomheder at udnytte de nye muligheder, der ligger i brugen af online platforme. Workshoppen vil være opdelt i primært fire faser:

Alfa Laval: præsenterer erfaringer fra den virkelige verden: gamification som facilitator i business design

Spil innovationsspillet “Cards for IoT”: Et værktøj til at udforske forretningsmodelskonfigurationer og IoT potentialer. Formålet med spillet er at stifte bekendtskab med IoT- og forretningsmodelterminologi, samt udvikle nye ideer. Spillet er et værktøj til de tidlige stadier i udviklingsprocesser og en legende tilgang til IoT og forretningsideer, samtidig med at man træner en forståelse af forretnings- og IoT-terminologi og teknologiske eksempler.

Omsæt det fysiske spil til et digitalt spil med fokus på taktil interaktion, workshop og innovation ud fra jeres spidskompetencer som spilvirksomhed.

– Dagen afsluttes med en diskussion om, hvordan kan dette gøres til en mulig forretningsmodel, som kan anvendes af undervisere og virksomheder i forbindelse med innovation og udvikling.

Program:
09.00: Introduktion til dagen + kaffe/te og rundstykker
09.30: Force Technology – Spil & Innovation
10.00: Spil ”Cards for IoT”
11.15: Pause
11.30: Fra fysisk til digitale spil med fokus på taktil interaktion, workshop og innovation 12.15: Frokost + networking
13.00: Præsentationer og diskussion i forhold til mulige forretningsmodeller
14.00: Afslutning, opsamling, tak for i dag

Tilmelding: Det er gratis at deltage, og tilmelding skal ske senest den 29. november. Der er et begrænset antal pladser og et no-show gebyr på 750 kr. Vi prioriterer deltagere med CVR nr.

Workshoppen er et arrangement under projektet EduTech, som er finansieret af Vision Denmark med støtte fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Date

dec 02 2021
Expired!

Time

9:00 - 14:15

More Info

Tilmeld dig her

Location

Aalborg Universitet, KBH
A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.