Language

Webinar: Sådan beregner du dit CO2-aftryk med We Are Albert

Vi bevæger os hastigt ind i en virkelighed, hvor dataindsamling, klimaberegning og grønne regnskaber er en del af hverdagen. EU stiller nu krav om klimaberegning til større virksomheder og på sigt bliver alle virksomheder omfattet af krav. Film- og tv-branchen er ingen undtagelse!

Allerede nu beregner mange små og mellemstore virksomheder hele eller dele af deres klimaaftryk, og senest har TV 2, Viaplay og DR meldt ud, at de fremover beder om både bæredygtighedsplaner og klimarapporter for de produktioner, de finansierer.

På dette webinar sætter vi derfor fokus på klimaberegning. Vi sørger for at klæde jer på til den nye virkelighed og de krav, der allerede næste år stilles i branchen. Denne gang er det CO2-beregneren Albert, du introduceres for.

Du får en grundlæggende introduktion til Albert som community og beregningsredskab. Dernæst får du en grundig gennemgang af deres Toolkit, som indeholder en masse brugbare redskaber og værktøjer, når man arbejder med at producere mere klimavenlig film og tv.

Så hvis du arbejder eller skal arbejde for et af de selskaber som benytter Albert, så vil dette webinar være brugbart for dig.

Har du allerede nu prøvet kræfter med Albert i forbindelse med en film- eller tv-produktion og i den forbindelse har nogle spørgsmål? – Så send dem endelig til os på: lk@visiondenmark.dk forud for webinaret, så vil underviseren sørge for at have et svar klar på dagen.

OBS. Webinaret foregår på engelsk og foregår online. Tilmeld sig via dette link:

Om klimaberegning
Klimaberegning kan være et rigtig nyttigt redskab, når man arbejder med grøn omstilling. Et klimaregnskab kan være brugbar indsigt i ens produktion og i ens samlede udledning, uanset om det laves på grund af rapporteringskrav, eller ej. Man finder ud af, hvor ens største udledninger ligger, og hvad man skal arbejde med, for at reducere sit CO2-forbrug. Derudover kan beregneren bruges når man planlægger sin produktion og gerne vil finde de grønneste løsninger og træffe de vigtige valg, der ydermere er med til at reducere produktionens samlede CO2-udledning.

Date

apr 30 2024
Expired!

Time

15:00 - 17:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

Online
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.