Language

Virtual Production Workshop for instruktører, production designere og fotografer

Filmskolen inviterer i samarbejde med Vision Denmark professionelle instruktører, production designere og fotografer til Virtual Production Workshop. Til workshoppen får man en unik mulighed for selv at prøve kræfter med fremtidens film- og fortælleteknikker. Workshoppen er udviklet i samarbejde med VFX-supervisor og instruktør Thomas Borch.

Over tre dages hands-on workshop på Den Danske Filmskole får man som deltager et overblik over de nye visuelle filmteknologier og bliver introduceret til virtual production, VFX, compositing og Unreal-værktøjet og prøver kræfter med at skabe universer, bygge sets, lave lyssætning og kameravinkler.

På forløbets studiedag bliver der optaget en scene på greenscreen, som bliver lagt sammen med det virtuelle set i en live compositing-session.

Man får erfaring og indsigt i mulighederne for virtual production og VFX i forhold til danske vilkår samt erfaring med Unreal, og man lærer også, hvordan man kan bruge det i forbindelse med ‘almindelige’ danske film og serier, som ikke nødvendigvis kræver VFX eller virtual production, men hvor det kan bidrage til at gøre fortællingen større eller billigere.

Workshoppen er for professionelle instruktører, production designere og fotografer, som interesserer sig for fremtidens visuelle teknologier og fortælleteknikker. Det er ikke nødvendigt at have kendskab til teknologierne på forhånd – workshoppens eksperter guider igennem hele forløbet. Man kan medbringe et eget projekt, man gerne vil have eksperternes råd om, men det er ikke at krav at man er i gang med et projekt.

Dato og tilmelding
Workshoppen finder sted på Den Danske Filmskole fredag d. 25. marts, lørdag d. 26. marts og søndag d. 27. marts. Alle dage kl. 9:00-16:00.

Pris for deltagelse: 1000 kr. for hele forløbet inklusiv forplejning.
For medlemmer af Danske Scenografer er prisen 500 kr. for hele forløbet inklusiv forplejning.

Man skal være tilknyttet et firma for at deltage.

Om underviserne
Aishah Hussain, Director & COO – Amunet
AMUNET studio er en dansk konsulentvirksomhed, der bruger realtidsteknologi til at hacke den traditionelle film produktionspipeline. Ved at introducere virtuel produktion til medieindustrien arbejder virksomheden konstant på nye og innovative pipelines og arbejdsgange, der kan gøre livet lettere for indholdsskabere. Aishah Hussain er COO for AMUNET studio.

Thomas Borch Nielsen, Instruktør, Producer og VFX-Supervisor
Thomas har bred erfaring som filminstruktør og producer. Hans debut var science fiction-filmen ‘Webmaster’ (1998), efterfulgt af børne-eventyrfilmen ‘Ørkenens Juvel’ (2001) og den animerede spillefilm, ‘Disco Ormene’ (2008), som blev vist på Toronto International Film Festival og blev solgt til 78 lande. Thomas har også været VFX-supervisor på over 30 spillefilm og har to gange vundet en Robert-pris for ‘Bedste visuelle effekter’.
I 2019 instruerede Thomas, sammen med Kirsten Skytte, det danske børneeventyr ‘Kaptajn Bimse’, som var den første spillefilm i verden, der kombinerer virtuelle sets skabt i Unity-game engine og live action. Thomas er producer i filmselskabet Nice Ninja.

Kirsten Skytte, Instruktør, Klipper og Compositing Artist
Kirsten startede sin karriere som animator på den animerede spillefilm ‘Valhalla’ (1986). Hun har arbejdet som VFX-supervisor og Senior Compositing Artist på adskillige spillefilm.
I de seneste år har hun arbejdet som klipper på film som ‘Disco Ormene’ (2008) og ‘Marco Macaco’ (2012) og tv-serien ‘Lego Ninjago’.
I 2019 debuterede Kirsten som spillefilminstruktør med børne spillefilmen ‘Kaptajn Bimse’.
I øjeblikket arbejder Kirsten som spilinstruktør med projektet ‘Ballade Banden’ der skabes i Unity game engine.

Workshoppen er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Date

mar 25 - 27 2022
Expired!

Time

9:00 - 16:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.