Language

TrueMax matchmaking – internship event

TrueMax Academy og Vision Denmark er værter for en helt ny matchmaking-begivenhed for kommende dimittender fra TrueMax akademiet og den danske digitale visuelle industri – med særligt fokus på spil, animation og XR.

Som en konsekvens af Corona-krisen får danske virksomheder nu en hidtil uset mulighed for at ansætte praktikanter fra TrueMax Academy, som ellers oftest går til store internationale spiludviklere og visuelle bureauer.

At tage en praktikant ind fra Truemax Copenhagen Academy har mange fordele for virksomheden. Blandt andet:

  • Praktikanterne er kun måneder fra at være færdig med studiet, hvilket betyder, at de næsten har et fuldt sæt færdigheder.
  • Praktikpladser fra Truemax Copenhagen Academy er ulønnede.
  • Hvis det er nødvendigt (afhængigt af Corona-situationen), kan Truemax Academy udstyre hver praktikant med en fuldt udstyret grafisk arbejdsstation til at “arbejde hjemmefra” fra Truemax Copenhagen Academy.

Så kom og mød de dygtige talenter den 17. august på Aalborg Universitet i København.
Tilmeld dig via dette link.


På dagen

Arrangementet består af en indledende præsentation af de studerendes showreels (ca. 50 min.) samt en række korte 10 minutters møder mellem de studerende og virksomhedsrepræsentanter. De studerende har mulighed for på forhånd at reservere tre ud af fem møde-slots. Virksomheden kan, efter at have set præsentationen og showreels, anmode om møder med specifikke studerende i de resterende to slots. Hvis en af parterne løber tør for møde-slots, kan vi selvfølgelig facilitere, at virksomheder og studerende kan komme i kontakt bagefter.

Date

aug 17 2020
Expired!

Time

14:00 - 16:00

Location

Aalborg Universitet, KBH
A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.