Language

TrueMax matchmaking – internship event

TrueMax Academy og Vision Denmark er værter for en helt ny matchmaking-begivenhed for kommende dimittender fra TrueMax akademiet og den danske digitale visuelle industri – med særligt fokus på spil, animation og XR.

At tage en praktikant ind fra Truemax Copenhagen Academy har mange fordele for virksomheden. Blandt andet:

  • Praktikanterne er kun måneder fra at være færdig med studiet, hvilket betyder, at de næsten har et fuldt sæt færdigheder.
  • Praktikpladser fra Truemax Copenhagen Academy er ulønnede.
  • Hvis det er nødvendigt (afhængigt af Corona-situationen), kan Truemax Academy udstyre hver praktikant med en fuldt udstyret grafisk arbejdsstation til at “arbejde hjemmefra” fra Truemax Copenhagen Academy.

Så kom og mød de dygtige talenter den 9. juni på Aalborg Universitet i København.
Tilmeld dig her: https://podio.com/webforms/24132766/1753944?fields%5bevent%5d=1749749009

Praktikforløbene vil være for efteråret 2021

På dagen
Arrangementet består af en indledende præsentation af de studerendes showreels (ca. 50 min.) samt en række korte 10 minutters møder mellem de studerende og virksomhedsrepræsentanter. De studerende har mulighed for på forhånd at reservere to ud af fem møde-slots. Virksomheden kan, efter at have set præsentationen og showreels, anmode om møder med specifikke studerende i de resterende to slots. Hvis en af parterne løber tør for møde-slots, kan vi selvfølgelig facilitere, at virksomheder og studerende kan komme i kontakt bagefter.

Date

jun 09 2021
Expired!

Time

14:00 - 16:00

More Info

Meld dig til

Location

Aalborg Universitet, KBH
A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København
Meld dig til
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.