Language

THIS SEMINAR – Mød Det Danske Filminstitut

Deltag virtuelt, når THIS SEMINAR går live fra DFI, og mød DFI’s afdelinger, få indblik i deres fokusområder, visioner, nationale udsyn, og hør hvad de kan gøre for dig, som allerede professionel jysk filmskaber. DFI skal tættere på det regionale, og derfor henvender dette seminar sig primært til det professionelle jyske filmmiljø, men alle er selvfølgelig velkommen til at tjekke ind og stille spørgsmål.

Om THIS EVENTS
I 2021 lancerer Filmby Aarhus i samarbejde med Vision Denmark et helt nyt koncept: THIS EVENTS.

THIS EVENTS er en fortløbende række af månedlige masterclasses, seminarer og workshops. De henvender sig både til etablerede aktører og spirende talenter i det aarhusianske, såvel som det nationale, film- og seriemiljø.

Der præsenteres til THIS EVENTS prominente brancheaktører, som alle sætter fokus på specifikke tendenser, trends og forandringer, der påvirker måden, vi fortæller historier på. Det er samtidig en mulighed for alle professionelle historiefortællere, producenter og brancheaktører, der ønsker at blive en del af et lokalt/nationalt netværk, der sætter fokus på fremtidens storytelling.

Date

feb 25 2021
Expired!

Time

13:00 - 15:00

More Info

Read More

Location

Online

Organizer

Filmby Aarhus
Read More
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.