Language

THIS SEMINAR – mød Den Vestdanske Filmpulje

Får vi bedre tv serier, hvis de skabes ud fra et regionalt kulturelt DNA? Hvordan fanger man den specifikke regionale kultur? Mød producer, antropolog og konsulent ved Nationalmuseet, Jakob Høgel, der tager os gennem processen med at udvikle regionalt baseret indhold i fbm. TV 2 serien ‘Hvide Sande’

Mød også konsulenterne fra Den Vestdanske Filmpulje, der fortæller spændende nyheder og giver svar på dine spørgsmål til puljen.

 

Om THIS EVENTS
I 2021 lancerer Filmby Aarhus i samarbejde med Vision Denmark et helt nyt koncept: THIS EVENTS.

THIS EVENTS er en fortløbende række af månedlige masterclasses, seminarer og workshops. De henvender sig både til etablerede aktører og spirende talenter i det aarhusianske, såvel som det nationale, film- og seriemiljø.

Der præsenteres til THIS EVENTS prominente brancheaktører, som alle sætter fokus på specifikke tendenser, trends og forandringer, der påvirker måden, vi fortæller historier på. Det er samtidig en mulighed for alle professionelle historiefortællere, producenter og brancheaktører, der ønsker at blive en del af et lokalt/nationalt netværk, der sætter fokus på fremtidens storytelling.

 

Date

jan 28 2021
Expired!

Time

13:00 - 15:00

More Info

Read More

Location

Online

Organizer

Filmby Aarhus
Read More
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.