Language

THIS 2022

THIS er en must-attend festival, hvis du vil inspireres og være opdateret på de seneste trends inden for film, tv, spil, streaming, medier, branding, reklame og XR.

THIS kuraterer innovative og interaktive oplevelser og introducerer nye teknologier og idéer gennem oplæg, paneldebatter, premierer og udstillinger og er en platform for krydsbestøvning blandt professionelle fra den kreative branche.

Festivalen er en kilde til inspiration for alle, som vil fortælle historier, du husker. Historier med social relevans og kulturel gennemslagskraft, hvilket er de gennemgående temaer for alle tre festivalspor; THIS GAME, THIS CONFERENCE og THIS SEIRES.

I år kigger Festivalen blandt andet ind i, hvad vi kan lære fra musikindustrien, hvor kunstnere via trigger marketing opnår eksponering overfor et kæmpe globalt publikum, og hvorfor vi skal interessere os for metaverset. Herudover kan du opleve den prisbelønnede VR-storyteller Uriel Kranot fortælle om arbejdet med ikke-linære fortællinger og hvilke muligheder det giver fortællekunsten og få indblik i fordele og ulemper ved at arbejde med brugerdata i spiludvikling.

Se det fulde program og tilmeld dig hele herligheden eller dit foretrukne festivalspor her. Vi glæder os til at møde både spil-, film og XR-folk i Aarhus!

THIS er arrangeret af Filmby Aarhus med støttet fra Vision Denmark og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Date

nov 01 - 03 2022
Expired!

Time

9:00 - 18:00

More Info

Se program

Organizer

Filmby Aarhus
Se program
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.