Language

THIS 2021

Med Filmby Aarhus ved roret afholder vi den 27. – 29. oktober THIS 2021, tre dages deep dive i nye tendenser og spirende trends indenfor digitalt content på tværs af platforme. Formålet er at præsentere fagfolk og publikum for fremtidens digitale historiefortælling på tværs af medie-, spil-, kommunikations-, film- og tv-branchen.

Festivalen består af de tre spor:

THIS CONFERENCE
Et samlingspunkt for kreative professionelle fra alle hjørner af den digitale kreative sektor, som deler behovet for at diskutere morgendagens udfordringer og hvordan vi styrker kvaliteten af de historier, vi producerer og distribuerer. Konferencen byder på progressive speakers indenfor streaming, medier, film, TV, branding, serier og innovativ forretning fra ind- og udland. Konferencen finder i år sted d. 28. oktober.

THIS SERIES
Inviterer professionelle storytellers til at analysere både den nuværende og fremtidens serieindhold. Det sker gennem inspirerende oplæg fra nogle af industriens fremmeste speakers, screening af nytænkende serieindhold og netværk. Finder i år sted d. 29. oktober.

THIS GAME
Her kan du møde et imponerende udsnit af de skarpe hjerner, der repræsenterer den hurtigvoksende og indflydelsesrige danske spilindustri. Gennem keynotes og samtale bliver du inspireret og får indsigt i de seneste trends indenfor spiludvikling- og historier samt transmedia universer. Finder i år sted d. 27. oktober.

 

De første sessioner og speaker er offentliggjort. Læs mere og køb billet her.

Date

okt 27 - 29 2021
Expired!

Time

9:00 - 18:00

More Info

Læs mere
Læs mere
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.