Language

Talk med Asa Bailey: Netflix’s Virtual Production Supervisor

Mød en af de største internationale pionerer indenfor Virtual Production, når Asa Bailey besøger Filmby Aarhus den 20. april.

Asa Bailey har mere end 25 års erfaring med virtual production og har arbejdet som både tv-reklameinstruktør og interaktiv designer. Nu er han Studio Virtual Production Supervisor for Netflix samt CEO i VP-selskabet On-Set-Facilities, som han grundlagde i 2018.

I sit oplæg vil Asa Bailey præsentere sit arbejde med Virtual Production, hvordan teknologien kan styrke produktioner både kreativt og økonomisk, og hvorfor Virtual Production er fremtiden inden film- og tv-branchen.

Det er gratis at deltage ved tilmelding.

Hvornår: D. 20. april, kl. 14-15
Hvor: Filmby Aarhus’ Studie 2, Filmbyen 23, 8000 Aarhus

 

Om Virtual Production:
Virtual production er et bredt begreb som omhandler brugen af ​​digitale teknologier og virtuelle miljøer til at producere film, tv-shows og andre medier. Det indebærer ofte brug af avancerede computersoftware og hardware, herunder kamera tracking og 3D-modellering software.

En vigtig fordel ved virtual production er, at produktionsmetoden tillader filmskabere at bygge realistiske, fantastiske og eventyrlige verdener, som ellers ville være for dyre eller farlige at filme i den virkelige verden. Det giver også mulighed for mere fleksibilitet og kreativ frihed, idet man kan ændre og tilpasse miljøet, mens man filmer.

 

Talken er arrangeret af Filmby Aarhus og Vision Denmark med støtte fra EU og Danmarks Erhversfremmebestyrelse.

  

Date

apr 20 2023
Expired!

Time

14:00 - 15:00

More Info

Tilmeld dig

Location

Filmby Aarhus
Filmbyen 23, 8000 Aarhus

Organizer

Filmby Aarhus
Tilmeld dig
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.