Language

Seminar: Sådan planlægger du din grønne TV- eller filmproduktion

Den 1. juni sætter vi fokus på bæredygtighed i praksis, og på hvordan man planlægger og implementerer konkrete grønne tiltag på din produktion. Når vi arbejder med den grønne omstilling, handler det ofte hurtigt om CO2-beregninger, carbon foot print, certificeringer, standarder etc. Alt sammen vigtige og brugbare redskaber, når man skal arbejde bæredygtigt, men nogle gange en smule fjernt, når man står midt i en hektisk hverdag og har brug for nogle konkrete ideer og tiltag, som skal kunne implementeres på din kommende produktion.

På seminaret får du inspiration og konkrete redskaber til at komme i gang med at arbejde mere bæredygtigt på dine produktioner. Vi skal bl.a. tale om:

·     Hvad vil det sige at arbejde bæredygtigt?

·     Hvordan finder du ud af, hvad der er relevant, for din produktion, at arbejde med?

·     Hvordan lægger du en fornuftig og brugbar plan for dine grønne tiltag?

·     Hvordan fører du dine ambitioner ud i livet på produktionsselskabet og på produktionen, og hvordan får du ledere, finansiører og kolleger med på rejsen?


Oplægsholdere:
Sanne Stephansen er bæredygtighedschef på Roskilde Festival. Hun kommer og fortæller om den proces Roskilde Festival, de sidste mange år, har været igennem fra at beslutte at fokusere langt mere på bæredygtighed til en målsætning om at blive CO2-neutrale i 2025.

Anne Ahn Lund er en af Danmarks førende Sustainability managers og kommer og giver os en gennemgang af, hvordan en bæredygtighedsplan på en produktion bygges op. Hvordan udarbejdes den, hvordan finder man ud af, hvad der skal sættes fokus på? Og hvilke opgaver knytter sig til de forskellige indsatsområder.

Simon Elsborg Nygaard er adfærdspsykolog og har specialiseret sig i bl.a. den grønne omstilling og bæredygtig adfærd. Han giver et indblik i, hvad der skal til for at ændre adfærd og vaner, og hvordan vi bedst kommunikerer den grønne omstilling og de adfærdsændringer det kræver, på en måde så det bliver en samlende og positiv ændring og ikke et konfliktskabende benspænd.

Hourly Schedule

PROGRAM

08.45
Indtjekning, kaffe og croissant
09.00
Velkomst v. moderator
09.15
Bæredygtighedschef på Roskilde Festival, Sanne Stephansen, bæredygtig case: Roskilde Festival
10.15
Pause
10.30
Sustainability Manager på SF Studios, Anne Ahn Lund gennemgår bæredygtighedsplan
11.15
Pause
11.30
Adfærdspsykolog Simon Elsborg Nygaard, sådan motiverer du til bæredygtig adfærdsændring
12.30
Tak for i dag

Date

jun 01 2023
Expired!

Time

9:00 - 0:30

More Info

Tilmeld dig her

Location

SOHO
Flæsketorvet 68, KBH V
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.