Language

Seminar: Bæredygtighed i film- og tv-produktion – Aarhus

EVENT AFLYST

Hvordan kommer dit selskab godt i gang med at producere grønnere? Eller blive bedre til det? Hvor skal I starte, hvad er mulighederne og hvor kan I hente hjælp? Det svarer vi på, når Vision Denmark og Filmby Aarhus byder velkommen til:

Seminar om bæredygtig film- og tv-produktion den 26. april kl. 14.00-16.00

Klima og bæredygtighed er ikke længere blot buzzwords, men i stigende grad noget, vi alle skal forholde os til – og film- og tv-branchen er ikke undtaget.

Inden for få år kan der komme krav til branchen om at aflevere grønne regnskaber for at opnå støtte fra f.eks. Filminstituttet og de regionale filmpuljer eller for at kunne indgå i samarbejder med danske og internationale broadcastere. Forbrugerne og kunderne begynder også at lade bæredygtighedsaspektet være et af de parametre, de vurderer ud fra, når de vælger indhold. Så det er tid til at tale om, hvordan vi arbejdet bedst sammen om en bæredygtig dagsorden.

Seminaret bliver afholdt i DABBA Kanteen i Filmby Aarhus – program bliver offentliggjort senere.

Seminaret er arrangeret af Filmby Aarhus i samarbejde med Vision Denmark og Den Vestdanske Filmpulje med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Slots- og Kulturstyrelsen og Det Danske Filminstitut.

Foto: Optagelserne til tv-serien HVIDE SANDE. Foto af Martin Dam Kristensen.

 

Under projektet Bæredygtig Film og TV Produktion arbejder Vision Denmark for at reducere film- og tv-branchens miljøbelastning. Det har blandt andet udmøntet sig i en GREEN FILM håndbog med råd og vejledning til mere klimavenlig produktion samt et pointsystem, der giver mulighed for at få en produktion certificeret. Læs mere her.

Date

apr 26 2022
Expired!

Time

AFLYST
14:00 - 16:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

DABBA Kanteen, Filmby Aarhus
Filmbyen 11, 8000 Aarhus
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.