Language

Reducer, cirkuler og spar både penge og CO2!

Konference om cirkulær økonomi i film- og tv-branchen

For at vi kan lave mere klimavenlige film- og tv-produktioner i Danmark og lykkes med større CO2-reduktioner, er det afgørende, at der skabes stærke samarbejder mellem leverandører, producenter og dem der til dagligt arbejder med produktionens materialer. At vi i fællesskab får skabt nye og mere cirkulære strukturer og vaner i branchen.

For at hjælpe processen på vej inviterer vi den 11. juni til en konference om cirkulær økonomi i den danske film og tv-branche, hvor producenter, redaktører, leverandører og film- og tv-arbejdere kan blive inspireret til smartere forbrug og en bedre udnyttelse af materialer.

Cirkulær økonomi handler om reduktion af forbrug og materialer. Om optimering af samarbejdet i leverandørkæderne i forhold til både indkøb, genanvendelse og genbrug. Og selvfølgelig i sidste ende om reduktion af vores CO2-udledning. Det skal vi lære om på konferencen, samt hvordan vi bruger den cirkulære økonomis principper i film- og tv-branchen.

På konferencen vil du også lære, hvordan de nye værdifulde netværk og samarbejder på tværs af branchen er med til at reducere forbruget, økonomien og CO2-udledningen på de danske film- og tv-produktioner.

Det er også her, der kan være væsentlige økonomiske besparelser at hente.

Vi glæder os meget til at se dig til en god og inspirerende dag i bæredygtighedens navn.

Date

jun 11 2024

Time

9:30 - 15:30

More Info

Tilmeld dig her

Location

SOHO Rooftop
Flæsketorvet 68, KBH V
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.