Language

READY, SET, AI! – Konference for producenter af film, tv, reklamefilm og animation

AI til casting, AI til manuskriptudvikling, AI til målgruppeanalyse, AI til storyboarding, AI til VFX, AI til…?

Kunstig intelligens har de seneste år introduceret film- og tv-branchen for et hav af nye værktøjer. Men hvordan skal du som leder forholde dig til de mange, nye muligheder? Og hvordan arbejder vi med generativ AI i vores (industri) kreative brancher?

Konferencen READY, SET, AI! giver danske indholdsproducenter unik adgang til den seneste nye viden om kunstig intelligens i et produktionsperspektiv, og hvordan de nye værktøjer kan innovere og optimere processer og workflows i branchen.

Du kan glæde dig til at høre fra nogle af de førende forskere på området, som vil gøre os klogere på, hvordan vi bruger AI strategisk og hvilke kompetencer, der skal til for at udnytte de mange nye værktøjer.

Vi inviterer også nogle af de produktionsselskaber, som allerede er i fuld gang med at anvende generativ AI, på scenen for at fortælle om de fordele og udfordringer det medfører.

Kom og bliv inspireret til at anvende generativ AI i din egen virksomhed, mød nye samarbejdspartnere og vær med til at inspirere andre til at komme godt fra start.

Mere information og programindhold følger.

 

Deltagelse er gratis, men der er et no-show gebyr på 650 DKK + moms til at dække kuvertprisen hos PRESSEN. Bliver du forhindret efter tilmelding, så kontakt eventarrangøren på cvj@visiondenmark.dk. Bemærk, der er et begrænset antal pladser.

Konferencen ’READY, SET, AI!’ er arrangeret af Vision Denmark i samarbejde med Producentforeningen med støtte fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Date

jun 04 2024

Time

8:30 - 16:30

More Info

Tilmeld dig

Location

Pressen
Vestervoldgade 33, 1785 København V
Tilmeld dig
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.