Language

PICTURE THIS_21

Den 5. oktober blænder vi op for konferencen PICTURE THIS_21, der stiller skarpt på skæringspunktet mellem historiefortælling, ny teknologi og visioner for fremtidens filmproduktion.

Til konferencen mødes professionelle aktører fra alle led af filmproduktionen, fra tidlig udvikling til post, for at diskutere mulighederne i den teknologi, der definerer, hvordan vi udvikler, producerer og oplever morgendagens filmiske fortællinger. 

PICTURE THIS_ giver dig dybdegående casestudier, works-in-progress og de nyeste teknologiske værktøjer præsenteret af innovative filmskabere og teknologi- og brancheeksperter fra ind- og udland.

Konferencen er initieret af Nordisk Film Fonden og organiseres af Vision Denmark i samarbejde med repræsentanter fra filmbranchen, fagforbund og uddannelser.

Vi glæder os meget til igen at kunne samles fysisk og give mulighed for netværk og vidensdeling i branchen. Vi vender stærkt tilbage med info om tema, speakers og meget mere. I mellemtiden kan se eller gense udvalgte sessioner fra PICTURE THIS_20 her.

Date

okt 05 2021
Expired!

Time

9:00 - 17:00

More Info

Læs mere

Location

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København
Læs mere
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.