Language

Paneldebat: Hvordan kan læringsspil Level Up din undervisning?

I samarbejde med Ahoot Media, arrangerer Filmby Aarhus og Vision Denmark en paneldebat på Lærfest ’22. Her præsenterer en række af de førende aktører inden for læringsspil deres spil inden for forskellige faglige discipliner og kaster lys over den didaktiske gevinst ved en legende tilgang til undervisningen. Herudover diskuterer panelet også de rammemæssige udfordringer, der kan være for en spilproducent i forhold til at sælge sit produkt til det offentlige uddannelsessystem, og hvad man eventuelt kunne gøre for at sikre et lettere samarbejde.

Målgruppen er primært undervisere på alle uddannelsesniveauer, samt indkøbere til uddannelserne og skoleledere, men andre er også meget velkomne, ikke mindst andre spilproducenter, der også har interesse for spil i læring.

I panelet sidder repræsentanter fra Ahoot Media, Ugly Duckling Games, Serious Games Interactive og Geekster. Debatten moderes af Thor Ellegaard fra EduHub.

Paneldebatten finder sted på Lærfests hovedscene.

Om Lærfest

Lærfest er en messe og festival i én, der giver mulighed for at undervisere, skoleledere, pædagoger, konsulenter og andre interesserede, kan blive inspireret og få ideer og indblik i de mange nye læremidler der findes med fokus på læring og undervisning.

Udstillingen er åben kl. 9.00 – 16.00 og det er gratis som besøgende at deltage i udstillingen og oplæggene, du skal dog registrere dig inden eller ved ankomst.

Arrangementet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Date

apr 27 2022
Expired!

Time

10:30 - 11:15

More Info

Læs mere

Location

Aarhus Congress Center
Margrethepladsen 1

Organizer

Filmby Aarhus
Læs mere
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.