Language

Palette Mixer by Creative Viborg

Kom med til en aften med mingling og netværk med den kreative branche, når Creative Viborg inviterer dig til at deltage i Palette Mixer! Det er gratis for alle CAVE og Viborg Animation Festival deltagere, så gå ikke glip af denne fantastiske chance for at få en aften i godt selskab med netværk, drinks og musik!

Arrangeret af Creative Viborg og Vision Denmark i samarbejde med CAVE Conference og Viborg Animation Festival med støtte fra EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Hourly Schedule

PROGRAM

20.00
Dørene åbner og live musik
Koncert med Twins of June; afslutning på Animation Boot Camp
21.00
Velkomst og netværkssession
For at sætte gang i samtalerne vil aftens værter Marie Munch Burski fra Creative Viborg & Christian Rasmussen fra Vizlab Studios dele indsigter og højdepunkter fra VAF & CAVE og invitere dig til at deltage i en kort netværkssession for at bryde isen og sætte gang i samtalerne. Vi sørger for, at du bliver introduceret til nye kontakter, udvider dit netværk og sikrer, at I har nogle interessante emner at tale om resten af aftenen.
21.15
Networking, Party & DJ (Morten Hampenberg)
Det er tid til at starte festen! Det er helt op til dig, om du vil blive ved med at snakke eller kommer ud på dansegulvet. Der er plads til begge dele! DJ Morten Hampenberg sørger for, at alle har det sjovt, og blander den bedste musik fra fortid og nutid. Hav det sjovt, chat, kom på dansegulvet, nyd drinks og musikken, og del en uforglemmelig aften i godt selskab.
00.00
Farvel og tak for i aften

Date

sep 28 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

Paletten
Tingvej 20, 8800 Viborg
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.