Language

Netværks- og innovationsmøde for XR-branchen

Kom og giv din mening til kende om XR-branchen og bliv inspireret til at indgå nye samarbejder med forskningen. Vision Denmark og Københavns Universitet inviterer til  branche- og matchmaking-møde fredag d. 25. marts 2022 kl. 14-17 i Kødbyen.

Vi slutter  dagen af med lidt at drikke og god tid til netværk.

Baggrund

Vision Denmark klyngen repræsenterer den digitale visuelle industri – spil, film, tv, animation og XR og består af en lang række partnere, herunder Filmby Aarhus, The Animation Workshop, Viborg Visuals, FilmFyn, Producentforeningen og en række videninstitutioner, herunder Københavns Universitet.

På mødet sætter vi fokus på, hvor den danske XR-branchen står i dag og hvordan Vision Denmark klyngen kan bidrage til at styrke XR-branchen og jeres forretning.

Samtidig sætter vi fokus på innovation og samarbejdet med Københavns Universitet. I kan fx. møde Joanna Bergström, associeret professor ved Human Centered Computing, som forsker i human-computer interaction, virtual reality og interaction techniques. Formålet er at sætte fokus på innovationspotentiale inden for XR, og hvordan vi kan bygge en større bro mellem virksomheder og forskere.

Hvis I har lyst til at høre mere og få indflydelse på Vision Denmark-klyngens videre arbejde inden for XR-branchen, så kom fredag d. 25. marts. Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her

For spørgsmål, kontakt Susanne Skovgaard: ssc@visiondenmark.dk

 

Netværksmødet er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Date

mar 25 2022
Expired!

Time

14:00 - 17:00

More Info

Tilmeld dig

Location

Kødbyen
The specific adress will follow

Organizer

Vision Denmark

Other Organizers

Københavns Universitet
Website
https://www.ku.dk/
Tilmeld dig
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.