Language

Møde i Virtual Production Netværket @BrainBar Studio

Vi sparker 2024 i gang med at samle Virtual Production Netværket i anledningen af åbent hus hos nyetablerede BrainBar Studio på Filmstationen i Værløse. Nye netværksdeltagere er velkomne.

BrainBar Studio er et open source-læringssted for alle med interesse og teknisk flair for virtual production indenfor mocap, vCam og live approach til previz – en sandkasse hvor man kan eksperimentere med nye produktionsteknologier og teste idéer og VP-koncepter af.

På netværksmøde #2 løfter vi sløret for nye virtual production innovationssamarbejder mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder, som skal realiseres i 2024 og præsenterer BrainBar Studio’s koncept og faciliteter. Mødet slutter med god tid til at netværke og en reception, hvor du kan se nærmere på studiets faciliteter.

Om Virtual Production Netværket
VP-netværket er for alle faggrupper og aktører, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for virtual production – både kreative, teknologispecialister, leverandører og repræsentanter for uddannelsesinstitutioner.

Med netværket ønsker Vision Denmark at understøtte videndelingen, netværksdannelsen, infrastrukturen på området og ikke mindst finde frem til de fælles handlinger, der fremmer udviklingen af virtual production i Danmark.

Virtual Production Netværket drives af Vision Denmark med støtte fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Hourly Schedule

PROGRAM

12.30
Registering og netværk
13.00
Velkommen v. Vision Denmark
13.10
Præsentation af BrainBar Studio v. Allan Lückow
Samt præsentation af nyt uddannelsestilbud hos Filmstationen v. Anders Engelbrecht // Demo af ROKOKO's nye Coil Pro system v. Gustav Jakobsen
14.10
Vision Denmark løfter sløret for nye Virtual Production innovationssamarbejder
Ene Katrine Rasmussen, Den Danske Filmskole // Christian Ballund, CADA - Copenhagen Academy of Digital Arts // Charlotte Pedersen, New Era Production
14.40
Udforskning af BrainBar Studios faciliteter, networking og reception
16.00
Tak for i dag

Date

feb 02 2024
Expired!

Time

12:30 - 16:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

BrainBar Studio
Filmtorvet 68, 3500 Værløse
Website
https://www.brainbarstudio.com/
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.