Language

Mød DFI Spilordningen

Planlægger eller overvejer I at ansøge Filminstituttets Spilordning til næste frist den 27. april 2021? Så deltag i vores online spørgemøde med spilkonsulenterne den 4. marts kl. 13-15!
Til mødet vil der blive introduceret til spilordningen, og der kan stilles opklarende spørgsmål til, hvordan ansøgninger og bilag forventes udformet. Der vil ikke blive taget stilling til indholdet af konkrete ansøgninger, men vejledes generelt om ansøgningsproces og forventninger til ansøgninger. Der vil desuden være eksempler og talks fra erfarne spilproducenter som har været gennem finansieringsmøllen.
Formålet med spørgerunden er tilbyde både nyetablerede og etablerede spil,-og XR-virksomheder viden om “best practice” i forbindelse med finansierings-og støttemuligheder, der understøtter innovation og skabelsen af nye produkter og løsninger inden for produktion af kreative løsninger, fortællinger eller services.
Begivenheden er arrangeret af DFI. Filmby Aarhus, Game Hub Denmark og The Animation Workshop med støtte fra Vision Denmark, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, EU Kommissionen og EU Interreg ÖKS.

Date

mar 04 2021
Expired!

Time

13:00 - 15:00

More Info

Read More

Location

Online

Organizer

Filmby Aarhus
Read More
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.