Language

Illustrating Business, workshop I

Hvad drømmer du om? Hvordan kan drømmene realiseres?

Illustrating Business er en række events med emner og take aways fra kreative virksomheder til kreative virksomheder. Vi tager jer gennem workshops og talks og giver en idé om, hvordan du med et stærkt fundament kan skabe en stærk virksomhed ved at række ud til nye markeder og søge nye muligheder.


Workshop I: Vision og værdiskabelse
med Signe Sylvester
Vi arbejder med din forestilling om succes og forventninger til arbejdslivet som kunstner, kreativ og selvstændig. Ved at visualisere og konkretisere din vision for fremtiden, vil du blive afklaret omkring, hvilken vej du skal gå, og hvilke projekter du skal prioritere. Et bæredygtigt virke som kunstner kræver, at du har både publikum, kunder og samarbejdspartnere. Men hvem er de, og hvilken værdi skaber du for dem? Vi arbejder med at identificere din målgruppe og italesætte, hvilken værdi du kan og vil skabe for dem.

Alle Illustrating Business-events afholdes i Arsenalet i Viborg, og da deltagerantallet er begrænset, anbefaler vi at booke din plads allerede nu. Vær dog obs på, at der vil være et no-show gebyr på DKK 300 ekskl. moms.

Se workshop II og III her:
Workshop II: Forretningsmodel og prissætning
Workshop III: Mål og planlægning

 

Illustrating Business er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Date

aug 15 2022
Expired!

Time

10:00 - 15:00
Arsenalet

Location

Arsenalet
Kasernevej 8, 8800 Viborg
Læs mere og tilmeld dig
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.