Language

Hacking + Pitching for a Better Baltic Sea

Har du lyst til at hacke fremtidens bæredygtige løsninger i selskab med mode- og livstilsbranchen? Så sæt kryds i kalenderen d. 14. september, og deltag i hackaton og pitchkonkurrence i Aarhus.

Hacking + Pitching for a Better Baltic Sea er et hackathon, som er åbent for både danske og internationale deltagere, der ønsker at prøve kræfter med at hacke sig til nye ideer inden for den bæredygtige dagsorden – i et samspil mellem XR og mode- og livsstilsbranchen. Hackathonet afsluttes med en pitchkonkurrence, hvor vinderen kåres af en fagjury. 

Det er desuden muligt også at deltage i en inspirations- og networking dag d. 13. september i København.

  • den 13. september samles vi i København til en række valgfrie præ-aktiviteter, der blandt andet vil indbefatte et besøgsprogram til lokale grønne virksomheder og inkubatorer såvel som et kick-off event for et fremtidigt samarbejde inden for de kreative industrier med både EUNIC-medlemmer (nationale kulturinstitutter i EU) og CCI-aktører i Danmark og Skåne.
  • den 14. september går hovedarrangementet i gang i Aarhus, hvor du med andre kreative iværksættere kommer til at arbejde sammen for at finde konkrete løsninger på, hvordan teknologi og kreativ ”storytelling” kan bidrage til bæredygtighed og grøn omstilling i livsstilsbranchen. Du vil arbejde på en konkret problemstilling, der defineres af vores mentorhold, som også vil guide dig igennem processen såvel som dele ud af deres egne erfaringer og viden. Og, til sidst, har du mulighed for at pitche din innovative ide til en international jury – og muligvis vinde en inspirerende præmie!

Hacking + Pitching for a Better Baltic Sea 2021 arrangeres i et samarbejde mellem Filmby Aarhus, Dansk Kulturinstitut / Danish Cultural Institute, Vision Denmark og Lifestyle & Design Cluster med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

Date

sep 14 2021
Expired!

Time

0:00 - 0:00

More Info

Tilmeld dig her

Organizer

Filmby Aarhus
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.