Language

Gameyard Aarhus #2

Det er igen blevet tid til en omgang Gameyard Aarhus – et netværksarrangement for spilbranchen med fagligt indhold og god plads til uformel snak om spil over en øl og et stykke pizza.

Lead animator på Hitman: fra anti-MoCap til MoCap-ekspert
Bert Zierfuss fra IO Interactive var til at begynde med helt afvisende over for tanken om MoCap til animation, men er i dag blandt landets dygtigste MoCap-eksperter.

Bert har arbejdet i animationsbranchen i mere end 20 år og er senior animator ved IO Interactive, specialiseret i Motion Capture og Performance Capture – Berts CV tæller blandt andet rollen som lead animator på successpillene Hitman og Hitman 2.

Fredag den 19. august kommer Bert forbi MiXR Lab i Filmby Aarhus for at fortælle om, hvordan IO Interactive arbejder med MoCap, og hvordan teknologien kan give et kreativt boost til enhver animationsproduktion. Oplægget ved Bert er fra kl. 15.00-16.00.

Efter Bert Zierfuss’ oplæg i MiXR Lab fortsætter Gameyard i DABBA Kanteen kl. 16.00, hvor der vil være arkadespil, øl og pizza.

Læs mere og tilmeld dig her.

Gameyard Aarhus #2 præsenteres af Set Snail, Bright Star Studio, Filmby Aarhus og Vision Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

aug 19 2022

Time

15:00 - 22:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

Filmby Aarhus' Kantine
Filmbyen 11, 8000 Aarhus

Organizer

Filmby Aarhus
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.