Language

Gameyard Aarhus #2

Det er igen blevet tid til en omgang Gameyard Aarhus – et netværksarrangement for spilbranchen med fagligt indhold og god plads til uformel snak om spil over en øl og et stykke pizza.

Lead animator på Hitman: fra anti-MoCap til MoCap-ekspert
Bert Zierfuss fra IO Interactive var til at begynde med helt afvisende over for tanken om MoCap til animation, men er i dag blandt landets dygtigste MoCap-eksperter.

Bert har arbejdet i animationsbranchen i mere end 20 år og er senior animator ved IO Interactive, specialiseret i Motion Capture og Performance Capture – Berts CV tæller blandt andet rollen som lead animator på successpillene Hitman og Hitman 2.

Fredag den 19. august kommer Bert forbi MiXR Lab i Filmby Aarhus for at fortælle om, hvordan IO Interactive arbejder med MoCap, og hvordan teknologien kan give et kreativt boost til enhver animationsproduktion. Oplægget ved Bert er fra kl. 15.00-16.00.

Efter Bert Zierfuss’ oplæg i MiXR Lab fortsætter Gameyard i DABBA Kanteen kl. 16.00, hvor der vil være arkadespil, øl og pizza.

Læs mere og tilmeld dig her.

Gameyard Aarhus #2 præsenteres af Set Snail, Bright Star Studio, Filmby Aarhus og Vision Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

Date

aug 19 2022
Expired!

Time

15:00 - 22:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

DABBA Kanteen, Filmby Aarhus
Filmbyen 11, 8000 Aarhus

Organizer

Filmby Aarhus
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.