Language

Gå hjem møde for IT- og XR-virksomheder i Aarhus

Mød den Aarhusianske Extended Reality-scene og kom i gang med at anvende nye teknologier i din virksomhed.

Aarhus er hjem for et stærkt og spirende tech-miljø af større virksomheder, startups, forskning og uddannelse. Men hvad har Aarhus at byde på af særlige kompetencer inden for Extended Reality (XR)? Og hvordan kan det være relevant for IT-virksomheder at få kendskab til? Det skal vi diskutere, når Vision Denmark, Filmby Aarhus, Tech City Aarhus, Realitet og Cadpeople inviterer til gå-hjem-møde den 19. december fra 15-17 hos Cadpeople.

På dagen får du mulighed for at møde den aarhusianske tech-scene og høre nogle af de største spillere i XR-branchen fortælle om deres rejse og erfaringer med immersive teknologier.

Program

Therkel Sand Therkelsen, grundlægger af Realitet og ekspert på immersive teknologier, vil bidrage med en grundlæggende indførsel til nøglebegreber som Virtual, Augmented og Mixed Reality, Metaverset og det rumlige internet.

Claus Riekehr Møller fra Cadpeople vil fortælle om virksomhedens årelange rejse med XR. Cadpeople er et prisvindende visuelt kommunikationsbureau, der skaber overbevisende, visuel historiefortælling – bl.a. gennem brug af banebrydende teknologier inden for digital markedsføring og digital læring.

Kristian Andreasen fra KANDA vil præsentere virksomhedens Virtual Training Platform, som gør det muligt for virksomheder at skabe komplekse, real-tid, kollaborative VR-træningssimuleringer, der kan tilgås ved hjælp af VR-headset, desktops og tablets.

Mads Troelsgaard fra Synergy XR vil fortælle om deres kodefri, cloud-platform, der lader virksomheder designe, integrere, sælge og understøtte på tværs af alle XR-enheder.

Ege Johan Jespersen fra AATE VR vil gøre os klogere på virksomhedens mange virtual reality-løsninger til sundhedssektoren.

Hvorfor Extended Reality?
Immersive teknologier som Virtual, Augmented og Mixed Reality (XR) anvendes i stigende grad – og det på tværs af et bred vifte af industrier. Virksomheder i brancher lige fra sundhed og velvære til turisme, detailhandel og uddannelse er begyndt at implementere XR på nye og innovative måder. Og anvendelsesmulighederne er talrige. XR kan bruges til at træne medarbejdere i at håndtere højrisikosituationer i et simuleret, risikofrit miljø; til at skabe nye oplevelser for kunder; til at øge brand awareness; til at vise sportsbegivenheder og koncerter i 360 grader; til at designe produkter før bestilling af prototyper; til at samarbejde med kolleger i et virtuelt 3D-arbejdsområde.

 

Mødet er arrangeret af

                     

Date

dec 19 2022
Expired!

Time

15:00 - 17:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

Cadpeople
Æbeløgade 2, 8000 Aarhus
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.