Language

Konference om fremtidens kompetencer i film- og tv-branchen

Fra at have skreget på mere kvalificeret arbejdskraft, er der pludselig larmende stille i den danske film- og tv-branche.

Det skal dog ikke afholdes os fra at tale om, hvordan vi gør branchens virksomheder stærkere. Lige nu skyller en tsunami af omvæltninger ind over branchen, som kan få de fleste til at miste orienteringen. Kunstig intelligens, grøn omstilling, diversitet og organisering af produktioner er blot nogle af de emner, der fylder i den benhårde internationale konkurrence om seernes gunst.

For at sikre en stærkere og konkurrencedygtig industri i Danmark må producenter og film- og tv-arbejdere forstå og arbejde med de nye udfordringer og nye muligheder – både i forhold til kreativ udvikling, organisering, holdsætning og anvendelse af ny teknologi i produktionerne.

Vision Denmark inviterer derfor til konference om fremtidens kompetencer med fokus på kunstig intelligens, diversitet & inklusion og fremtidens arbejdskraft.

Med hjælp fra eksperter og specialister skal vi blive klogere på, hvordan innovation og konkrete værktøjer kan gøre branchen i stand til både at tænke smartere, mere produktivt og at gribe nye markedsmuligheder på det globale film- og tv-marked.

Vi dykker bl.a. ned i mindsettet hos fremtidens arbejdskraft, og hvordan denne indsigt kan bruges til at skabe attraktive arbejdsfællesskaber. Vi får konkrete værktøjer og redskaber til, hvordan man i film- og tv-branchen kan arbejde målrettet med Diversitet og Inklusion – og hvorfor vi bør gøre det. Og vi præsenterer en spændende paneldebat om de udfordringer og ikke mindst muligheder, en ny teknologi som kunstig intelligens bringer med sig.

Vi har brug for dine input og håber, at du vil gøre os og dine branchekollegaer selskab til en dag med oplæg, diskussion, mad og netværk.

Deadline for tilmelding er den 2. november. Det er ganske gratis at deltage – vær dog opmærksom på, at tilknytning til virksomhed er påkrævet.

 

Når du tilmelder dig, giver du samtidig lov til, at dit navn, arbejdsplads og stillingsbetegnelse må stå på eventets deltagerliste. Derudover giver du lov til at nogle af mine oplysninger bliver delt med offentlige bevillingsgivere og myndigheder. Jeg godkender samtidig, at mit tidsforbrug i forbindelse med min deltagelse også kan indgå som medfinansiering i bevillingen fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Hourly Schedule

PROGRAM

08.30
Dørene åbnes. Registrering, morgenmad og netværk
09.00
Velkommen
v. moderator Anna Porse Nielsen, bestyrelsesmedlem i Vision Denmark., direktør i Vision Denmark.
09.10
Hvorfor en konference om kvalificeret arbejdskraft nu?
v. Jan Neiiendam, direktør i Vision Denmark.
09.30
Keynote: Forstå fremtidens arbejdskraft – sådan skaber vi attraktive og bæredygtige arbejdsfællesskaber
v. Lise Dahl Arvedsen, Department of Organization, CBS.
10.30
Kaffe og netværk
10.45
Keynote: Diversitet & Inklusion i film- og tv-branchen: Begreber, tilgange & værktøjer
v. Moussa Mchangama, Co-founder & Senior Advisor hos In Futurum. Oplæg med efterfølgende Q&A
11.45
Frokost og netværk
12.45
Workshop i salen
Hvordan skaber vi en mere robust branche?
13.30
Opsamling på workshop
14.00
Kaffe og netværk
14.15
Kunstig intelligens: Din nye samarbejdspartner
PANELDEBAT om innovation, jura, strategi, kreativitet og kunst, og hvordan film- og tv-branchen gør udfordringer til muligheder v. Serena Faccio, jurist, DTU & Louis Thonsgaard, uddannelsesleder på VIA Film & Transmedia & Christian Have, forfatter, debattør, foredragsholder og grundlægger af HAVE Kommunikation & PR.
15.15
Opsummering af dagens pointer
15.30
Netværk og drinks
16.15
Tak for i dag!

Date

nov 07 2023
Expired!

Time

8:30 - 16:15

More Info

tilmeld dig her

Location

Pressen
Vestervoldgade 33, 1785 København V
tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.