Language

DanBan event: Hvordan kan Business Angels engagere sig i Spilindustrien?

Den globale spilindustri udgør en økonomi på mere end $180 milliarder årligt, og selvom den danske spilbranche er lille, rummer den kæmpe potentiale og konkurrencekraft. Desværre er danske business angels kun i meget begrænset omfang med på vækstrejsen i en branche med mulighed for store gevinster.

For at hjælpe samarbejdet på vej inviterer Filmby Aarhus til netværksevent for spiludviklere og business angels, hvor de kan mødes og lære hinanden bedre at kende. Her kan de danske business angels få større indsigt i markedet og hvordan man, med det rigtige projekt, den rigtige strategi og ikke mindst de rigtige mennesker, kan opnå vækst på et plan, som kun de færreste industrier kan tilbyde.

Nysgerrige investors kan blandt andet se frem til oplæg og pitches fra nye spilselskaber, som står klar med skarpe præsentationer af deres planer for at indtage en plads i den konkurrenceprægede spilindustri. Og udviklerne får mulighed for at møde erfarne business angels, der potentielt står klar til at tage på et investeringseventyr i spilverdenen.

Eventen arrangeres af DanBan, Filmby Aarhus og Vision Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU’s Regionalfond.

 

Date

feb 28 2023
Expired!

Time

9:00 - 12:00

More Info

Tilmeld dig her

Location

MIXR lab
Filmbyen 4, 6. sal, 8000 Aarhus
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.