Language

Creative Thirstdays

Creative Thirstdays er Filmby Aarhus’ tilbagevendende torsdags-bar, som mixer interessante brancherelevante oplæg med lidt at drikke og muligheden for at mødes på tværs af film-, TV- spil- og XR-branchen. Denne gang er Vision Denmark medværter og inviterer både medlemmer og nysgerrige virksomheder til en introduktion og snak om klyngens arbejde i den kommende tid.

Som en case der illustrer Vision Denmarks arbejde med innovation og ny teknologi, har vi inviteret konsulentbureauet Will & Agency. De har udviklet researchplatformen PUBLIKUM, der kombinerer AI-analyse med antropologisk indsigt, i et tool målrettet udviklingsfasen i filmbranchen – og snart spilbranchen og andre kreative industrier.

Vi glæder os til at se jer i Aarhus!

 

Dagens program
15:00 – Velkomst
15:10 – Jan Neiiendam, direktør for Vision Denmark, fortæller om Vision Denmarks arbejde og medlemstilbud. Der vil desuden være mulighed for at komme med ønsker til Vision Denmarks arbejde.
15:45 – Amalie Kjær Kristiansen, seniorkonsulent hos Will & Agency holder inspirationsoplæg om deres analyseplatform PUBLIKUM, som kombinerer AI-analyse og antropologi ifm. udvikling af film- og tv-indhold
16:15 – Networking og drinks
17:30 – Tak for denne gang!

 

Om Creative Thirstdays
Creative Thirstdays er Filmby Aarhus’ og tilbagevendende torsdag-bar, der har til formål at give virksomhederne i og omkring Filmby Aarhus mulighed for at netværke med hinanden.

Creative Thirstdays vil finde sted flere gange om året og vil altid indeholde et eller flere korte oplæg samt mulighed for networking over en øl/vand.

Både større etablerede firmaer og nyere startups er velkomne til at deltage – der vil være rig mulighed for at møde nye ansigter og udvide netværket på tværs af film/spil/animation/XR/reklame mm.

 

Om Will & Agencys PUBLIKUM
PUBLIKUM er en ny researchplatform, der kombinerer AI-analyse med antropologisk indsigt, i et tool målrettet udviklingsfasen i filmbranchen – og snart spilbranchen og andre kreative industrier. Med PUBLIKUM hjælper det danske konsulentfirma Will&Agency filmskabere og andre kreative med at skabe indsigt i, hvilke tanker, følelser og holdninger deres historier skaber i et fremtidigt publikum. Siden lanceringen i slutningen af 2020 har Will&Agency / PUBLIKUM hjulpet med at skabe både præcision (AI) og dybde (antropologi) i publikumsanalyser på projekter i Danmark, Norge og Holland, og har arbejdet med produktionsselskaber som Zentropa, Nordisk Film, SF Studios, Danish Documentary, Profile Picture, Final Cut For Real, Bullit Film, Motor Productions, Hand Made Films in Norwegian Woods, Oslo Pictures, Lemming Films og Baldr Films.

Date

okt 07 2021
Expired!

Time

15:00 - 17:30

More Info

Tilmeld dig her

Location

Filmby Aarhus
Filmbyen 23, 8000 Aarhus
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.