Language

Copenhagen MatchUp 2022

Mød din næste investor og forretningspartner på Copenhagen MatchUp

Vi er glade for igen at invitere investorer og spiludgivere fra hele verden til at møde Danmarks bedste og dygtigste spilstudier. Årets Copenhagen MatchuUp løber over to dage med mulighed for at deltage i lige præcis de dele af programmet, der passer ind i din tidsplan.

Dag 1 – 25. april
En hel dag med online 1:1 matchmaking fra 09.00 til 21.00.

På baggrund af de seneste to års succes med online-only-events, vil den første dag af Copenhagen MatchUp foregå online, så deltagerne kan være med hjemme fra deres kontor eller stue.

Dag 2 – 26. april FULDT BOOKET
On-site i København med private studio meetings, talks og face-to-face møder

Fra morgenstunden af får internationale gæster mulighed for at møde danske spilstudier på hjemmebane til Private Studio Meetings, som Copenhagen MatchUp hjælper med at sætte op.

Fra 12:00 – 16:00 mødes alle deltagere på en udvalgt venue i København til to keynote talks fra udvalgte oplægsholdere, efterfulgt af en række fysiske 1:1 møder. Vi slutter dagen af med netværkshygge, drinks & snacks.

Copenhagen MatchUp eventen er gratis for både spilinvestorer- og udgivere samt danske virksomheder.

Tilmeldingen åbner inden længe. Følg med her på eventsitet eller på Vision Denmarks Facebook.

Til de interesserede finder den årlige prisuddeling Spilprisen sted om aftenen den 26. april. Eventen er gratis for internationale deltagere. Danske gæster skal fremvise gyldig billet.

 

Om Copenhagen MatchUp
Copenhagen MatchUp matcher danske iværksættere i spilbranchen med danske og internationale investorer. Eventet startede i 2017, og er vokset år for år. Sidste år blev der afholdt mere end 350 individuelle møder mellem 120 selskaber fra 14 forskellige lande. Blandt de konkrete resultater, som kan føres direkte tilbage til eventet, er et partnerskab mellem århusianske Kong Orange og tyske Daedelic Entertainment om udgivelsen af spillet ”Felix the Reaper” (2019), en investeringsaftale mellem britiske London Venture Partners og danske Betadwarf (2017) samt en investeringsaftale mellem svenske Goodbye Kansas og danske Framebunker (2018).

Læs, hvilken rolle MatchUp spiller for de danske spilvirksomheder Portaplay og SYBO her.

 

Copenhagen MatchUp arrangeres af Vision Denmark i samarbejde med Producentforeningen med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Date

apr 25 - 26 2022
Expired!

Time

9:00 - 18:00

More Info

Tilmeld dig her

Organizer

Vision Denmark
Tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.