Language

Copenhagen MatchUp 2021

Mød din næste investor og forretningspartner på Copenhagen MatchUp

Investorer og publishere fra hele verden er igen klar til at møde den danske spilbranche den 28. april, hvor Copenhagen MatchUp 2021 finder sted online. Allerede nu har mere end 25 meldt deres ankomst – heriblandt Nintendo, SEGA, EA og Ubisoft.

Normalt finder Copenhagen MatchUp sted i flotte rammer i den gamle børsbygning i København. Men lige som sidste år kommer årets matchmaking, af corona-hensyn, til at foregå online. Heldigvis er mange af deltagerne efterhånden trofaste gæster, og vi forventer at nå de sædvanlige 3-400 møder.

Tilmeld din spilvirksomhed her:
https://lnkd.in/dBkA_Dw


Om Copenhagen Match Up
Copenhagen Match Up matcher danske iværksættere i spilbranchen med danske og internationale investorer. Eventet startede i 2017, og er vokset år for år. Sidste år blev der afholdt mere end 350 individuelle møder mellem 120 selskaber fra 14 forskellige lande. Blandt de konkrete resultater, som kan føres direkte tilbage til eventet, er et partnerskab mellem århusianske Kong Orange og tyske Daedelic Entertainment om udgivelsen af spillet ”Felix the Reaper” (2019), en investeringsaftale mellem britiske London Venture Partners og danske Betadwarf (2017) samt en investeringsaftale mellem svenske Goodbye Kansas og danske Framebunker (2018).

Copenhagen MatchUp arrangeres af Vision Denmark i samarbejde med Producentforeningen. Læs, hvilken rolle MatchUp spiller for de danske spilvirksomheder Portaplay og SYBO her.

Date

apr 28 2021
Expired!

Time

9:00 - 21:00

More Info

Read More

Location

Online

Organizer

Jesper Krogh Kristiansen
Phone
+45 427809 83
Email
jkk@interactivedenmark.dk
Read More
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.