Language

Copenhagen Masterclasses

Kom helt tæt på skaberne af tidens mest omtalte og anerkendte tv-serier og netværk med nordens fremmeste tv-drama talenter komme.

Copenhagen TV Festival har sammen med Vision Denmark inviteret instruktøren af HBO-hitserien ’Mare of Easttown’, Craig Zobel, og den norske forfatter Øystein Karlsen, som står bag NRK’s kontroversielle TV-serie ’EXIT’ til en dag med fordybelse på Den Danske Filmskole.

‘Mare of Easttown’ er blevet rost til skyerne for sin troværdige og ærlige portrættering af hovedrollen Mare, og instruktør Craig Zobel vil blandt andet dykke ned i de greb og teknikker, der har fået en miniserie om en kvindelig politikommissær fra en lille amerikansk flække til at lyse op i et uendeligt hav af serieindhold.

’EXIT’ Skaberen af ‘EXIT’, Øystein Karlsen, er Norges mest eftertragtede og kontroversielle manuskriptforfatter og instruktør. Da første sæson af serie-succesen om Norges finansielle elite fik premiere i 2019 rystede det Norges befolkning i deres grundvold og blev hurtigt den mest streamede serie i NRK’s historie. Karlsen fortæller om både research og virkelighed versus fiktion.

Copenhagen Masterclasses finder sted på Den Danske Filmskole den 25. august kl 12.30 – 18. Er du interesseret i at deltage? Så kontakt Caroline Gjerulff på cg@visiondenmark.dk.

Om Copenhagen Masterclasses
Copenhagen Masterclasses har de seneste fem år fundet sted på Den Danske Filmskole, som et eksklusivt arrangement for 150 af nordens fremmeste kreative talenter indenfor tv-drama. Her har forfattere, instruktører, producere og broadcastere deltaget i kreativ udveksling og netværk med internationalt anerkendte kreative indenfor tv-drama produktion.

De foregående år har programmet budt på masterclasses med blandt andre skaberne af ’The Night Of’, ’True Detective’, ’Homeland’ og ’Top of The Lake’.

Copenhagen Masterclasses arrangeres af Copenhagen TV Festival i samarbejde med Vision Denmark og Den Danske Filmskole.

 

Date

aug 25 2021
Expired!

Time

13:00 - 18:00

More Info

Læs mere

Location

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København
Læs mere
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.