Language

Billies Bedste Børneapp: Samarbejde mellem spil- og retailbranchen

Er du spiludvikler, og er du interesseret i at lære mere om, hvordan man udvikler spil til retailbranchen? Eller arbejder du i retail og savner innovative idéer til fangende og sjov markedsføring, der får kunderne til at engagere sig i jeres brand? Så læs med her:

Den 22. september slår vi spil og retail sammen til en eftermiddag om Bilkas “Billies Bedste Børneapp”. Vi har inviteret Brian Martin Nielsen, CEO ved ALL CAPS, som er spilvirksomheden, der har udviklet Bilkas populære børneapp.

ALL CAPS har bred erfaring med udvikling af spil fra koncept til udgivelse, udvikling til forskellige platforme, gamification og analytics. De har arbejdet med partnere fra både ind- og udland som bl.a. spilfirmaet 3D Realms, og de har arbejdet med den verdenskendte Warhammer IP. ALL CAPS er specialiserede i at skabe indlevende, sjove og gennemførte spiloplevelser, så:

  • Hvordan opstod idéen til at lave en børneapp til Bilka?
  • Hvordan blev aftalen mellem Bilka og ALL CAPS sat i værks?
  • Hvordan har processen været fra start til slut?
  • Og hvad er de vigtigste takeaways i forhold til samarbejdet og produktet?

 

Det og meget mere vil Brian Martin Nielsen komme ind på til vores arrangement. Efter oplægget er der Q&A samt forfriskninger og networking.

Arrangementet bliver afholdt af Filmby Aarhus i samarbejde med ALL CAPS og Vision Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Date

sep 22 2022
Expired!

Time

14:00 - 16:00

More Info

tilmeld dig her

Location

Filmby Aarhus
Filmbyen 23, 8000 Aarhus
tilmeld dig her
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.