Language

AI & Virtual Production hos Nordisk Film Shortcut

Den 22. august 2024 samler vi igen det danske virtual production-økosystem til videndeling og netværk. Denne gang i samarbejde med Den Danske Filmskole, PICTURE THIS_ og Nordisk Film Shortcut.

Nordisk Film Shortcut åbner deres 360 LED stage og inviterer os med ind i maskinrummet på nye produktioner, hvor bl.a. AI og Virtual Production smelter sammen i interessante løsninger.

Desuden vil en af Danmark mest garvede VFX og Virtual Production-producere Mikael Windelin dele sine mange års erfaringer med at lave visuelle effekter til spillefilm og TV-dramaer på tværs af Europa ved brug af den nyeste teknologi – herunder nogle af de mest udfordrende Virtual Production-produktioner i Skandinavien.

Arrangementet er gratis og henvender sig til alle faggrupper og aktører, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for virtual production – både kreative, teknologispecialister, leverandører og repræsentanter for uddannelsesinstitutioner.

Vi vender tilbage med fuldt program efter sommerferien, men tilmeld dig gerne allerede nu.

 

Med Virtual Production Netværket ønsker Vision Denmark at understøtte videndelingen, netværksdannelsen, infrastrukturen og ikke mindst finde frem til de fælles handlinger, der fremmer udviklingen på området. Netværket er et uformelt mødested og fagligt fællesskab, hvor vi diskuterer muligheder og udfordringer ved produktionsmetoden i en dansk branchekontekst. Kom og vær med til at sætte retningen og handling bag ordene for Virtual Production i Danmark.

Virtual Production Netværket drives af Vision Denmark med støtte fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

 

Date

aug 22 2024

Time

9:00 - 12:00

More Info

Tilmeld dig

Location

Nordisk Film Shortcut
Mosedalvej 14, 2500 København
Tilmeld dig
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.